Αλεξανδρής: Ημασταν διαβασμένοι

Στο στρατόπεδο του Αρη επικρατεί, όπως είναι φυσικό, ικανοποίηση για τη νίκη επί της Καβάλας και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής απέδωσε την επιτυχία αυτή στην σωστή προετοιμασία της ομάδας του.

Ο προπονητής των κίτρινων πάντως είχε κάποια παράπονα από τους παίκτες του, καθώς στο τέλος κινδύνευαν να χάσουν το ματς, με τη διαφορά να είχε φτάσει ακόμα και στους 15 πόντους.

"Κάθε φορά που έρχομαι στην Καβάλα, ο κόσμος με αντιμετωπίζει με τον καλύτερο τρόπο, μου δείχνει την αγάπη του. Τον ευχαριστώ. Τα συναισθήματα

είναι ίδια. Στο παιχνίδι μπήκαμε πολύ διαβασμένοι και ευχαριστώ πολύ το τιμ για αυτό. Θα πω για μια ακόμη φορά, θα πρέπει να αποφεύγουμε τα παιδαριώδη λάθη που είναι ανεπίτρεπτο να κάνουν κάποιοι παίκτες.

Γιατί ενώ είχαμε διαφορά 15 πόντων, κοντέψαμε στο τέλος να κινδυνέψουμε. Η Καβάλα δεν ήταν η ομάδα που ξέρω. Έχει πολλά προβλήματα. Και για αυτό η νίκη μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία", δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης είπε: "Παίξαμε με ομάδα που είχε καλή έδρα. Τη σεβαστήκαμε πολύ. Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα και καταφέραμε να διατηρήσουμε τη διαφορά του πρώτου καλού ημιχρόνου. Η Καβάλα μείωσε από κάποια δικά μας, τραγικά λάθη. Τελικά, εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε τη ψυχραιμία να πάρουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα