Γκαρσία: Ελπίζω να μην με ξεκουράσει

Την αγωνιστικότητα που διαθέτει, στέλνοντας μήνυμα στον Λάζλο Μπόλονι για το ματς της Πέμπτης (15/12) με τη Ρούμπιν Καζάν, επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ο Πάμπλο Γκαρσία. Ανακουφισμένος από τη νίκη και το τρίποντο εμφανίστηκε ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έστειλε μήνυμα στον Λάζλο Μπόλονι, ότι περιμένει να ξεκινήσει βασικός στο ματς

με τη Ρούμπιν και να μην τον ξεκουράσει. Ακόμη, αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ατρομήτου, αλλά και για την πορεία του "Δικεφάλου" στην Ευρώπη

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Γκαρσία:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: "Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε. Ο Ατρόμητος βρίσκεται πάνω από εμάς στη βαθμολογία και πρέπει να αρχίσουμε να κόβουμε βαθμούς από τους αντιπάλους που είναι πάνω από εμάς".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπήκε στο δεύτερο μέρος έχοντας στο μυαλό του ότι κρίθηκε το παιχνίδι: "Δεν πιστεύω ότι θεωρήσαμε ότι κρίθηκε το παιχνίδι μετά το 2-0. Απλά ο Ατρόμητος είχε την τύχη να βάλει ένα γκολ έξω από την περιοχή, όμως εμείς ήμασταν αυτοί που πιέζαμε για το τρίτο γκολ και ευτυχώς το πετύχαμε".

Για τα εγκωμιαστικά σχόλια που έκανε ο Μπόλονι για τον ίδιο: "Δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, απλά εκτιμά την καλή μου παρουσία. Την Πέμπτη (15/12), όμως, ελπίζω να μη με ξεκουράσει".

Για το ματς με τη Ρουμπίν: "Δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και την Πέμπτη, στο ματς με τη ρώσικη ομάδα που θα μας δώσει και την πρώτη θέση. Στην έδρα μας πρέπει πάντα να κερδίζουμε".

Για το που μπορεί να φτάσει φέτος ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Πολλές ομάδες αποκλείστηκαν από Τσάμπιονς Λιγκ, όμως εμείς πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι, παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει".

Για το ότι ο ισολογισμός ήταν αρνητικός, αν η πρόκριση στο Europa League είναι έξτρα οικονομικό κίνητρο: "Σίγουρα είναι ένα κίνητρο και αυτό, όμως, οι παίκτες πρέπει να κοιτάξουμε το αγωνιστικό".

Μαλεζάς: Σημαντική η νίκη
Ανακουφισμένος με το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του ΠΑΟΚ ήταν ο Στέλιος Μαλεζάς στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στη "NOVA". Ο αρχηγός του "Δικεφάλου" τόνισε ότι "στο τέλος κινδυνέψαμε, αλλά σταθήκαμε τυχεροί".

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Μαλεζάς:

Για τη νίκη επί του Ατρομήτου: "Ενώ θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς δεν το κάναμε όπως έπρεπε. Και στο δεύτερο ημίχρονο καρδιοχτυπήσαμε. Αφήσαμε στον Ατρόμητο να παίξει το παιχνίδι που ξέρει να παίζει και το κάνει καλά και δυστυχώς στο τέλος κινδυνέψαμε να δεχτούμε κάποιο γκολ. Ήμασταν τυχεροί και το τρίτο γκολ τελείωσε και το παιχνίδι".

Για το καλό πρώτο ημίχρονο: "Κατά κύριο λόγο ήμασταν ξεκούραστοι, είχαμε καθαρό μυαλό κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Λέγαμε και πριν ότι πρέπει να μπούμε δυνατά για να κερδίσουμε το παιχνίδι άμα θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό σήμερα. Θεωρώ ότι κατά κύριο λόγο τα καταφέραμε".

Για το πως ερμηνεύεται η νίκη: "

Keywords
Τυχαία Θέματα