F1: Στηρίζει Μάσα ο Μοντετζέμολο

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, πιστεύει ότι ο Φελίπε Μάσα θα επανέλθει στα καλύτερά του την επόμενη σεζόν, έπειτα από μία ακόμα κάτω του αναμενομένου χρονιά που είχε φέτος ο βραζιλιάνος οδηγός.

Ο Μάσα ολοκλήρωσε το 2011 χωρίς να τερματίσει υψηλότερα από πέμπτος σε κάποια κούρσα, ενώ μάζεψε λιγότερους από τους μισούς βαθμούς σε σχέση με τον team mate του, Φερνάντο Αλόνσο.

"Δεν ήμασταν ευχαριστημένοι μαζί του και εκείνος δεν ήταν ευχαριστημένος

με τον εαυτό του", τόνισε ο Μοντετζέμολο.

"Αλλά είμαι σίγουρος ότι με ένα μονοθέσιο που θα ζεσταίνει τα λάστιχά του πιο γρήγορα, θα είναι σε θέση να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός.

"Περιμένω μια δυνατή αντίδραση από εκείνον. Ο Φελίπε μπορεί να κάνει μια πολύ καλή σεζόν του χρόνου και ξέρω ότι προετοιμάζει τον εαυτό του πολύ καλά".

Ωστόσο, με το συμβόλαιο του Μάσα με την Ferrari λήγει στο τέλος του 2012, ο Μοντετζέμολο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ferrari να εξετάσει την κατάσταση στην αγορά οδηγών, αναφέροντας τα ονόματα των Ρόμπερτ Κούμπιτσα και Νίκο Ροσμπεργκ.

"Στο τέλος της επόμενης σεζόν θα υπάρχουν πολλές επιλογές. Σήμερα το μοναδικό πρόβλημα που δεν έχουμε, είναι πρόβλημα στους οδηγούς.

"Θα δούμε τι θα συμβεί με τον Κούμπιτσα, καθώς ελπίζω ότι θα επιστρέψει στους αγώνες. Φέτος μου άρεσε πολύ και ο Ρόσμπεργκ, έκανε καλές εμφανίσεις.

"Επίσης υπάρχουν οδηγοί με καλές προοπτικές που δεν οδηγούν ανταγωνιστικά μονοθέσιο. Αυτό είναι ο λόγος γιατί είμαι υπέρ των τρίτων μονοθεσίων για τις μεγάλες ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα