Βιτόλο: Θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό

Ο Βιτόλο μίλησε για το φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι «V Vitolo's Friends Charity Meeting» που διοργανώνει στην Τενερίφη, αλλά αναφέρθηκε και στην πορεία του Παναθηναϊκού στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο ισπανός μέσος τόνισε στην εφημερίδα Πράσινη πως είναι αποφασισμένος να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει πως βήμα - βήμα, η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα

θα πετύχει τους στόχους της.

Αρχικά, όμως, αναφέρθηκε στο φιλικό που διοργανώνει την Παρασκευή (23/12) στην Τενερίφη: "Δύο μήνες δουλεύουμε για αυτό το φιλικό για να είναι όλα στην εντέλεια, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω πολύ να προσπαθήσω και να βοηθήσω τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη και να συνεισφέρω έστω και με αυτό τον τρόπο. Στο φετινό φιλικό θα είναι ο Πέδρο της Μπαρτσελόνα, ο Χεφρέν της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο Αγιόσε Ρικάρντο της Χιχόν. Ο Τοτσέ θα ερχόταν, αλλά έχει το πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορεί να αγωνιστεί, ωστόσο έχει συνεισφέρει και αυτός. Επίσης, ο Λέτο ήθελε να έρθει, όμως δεν γίνεται γιατί θα βρίσκεται στην Αργεντινή με την οικογένεια του. Παρόλα αυτά ο Λέτο με βοήθησε πολύ με τον δικό του τρόπο, όπως και άλλοι συμπαίκτες μου, προκειμένου να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για αυτά τα παιδιά".

Οσο για την πορεία του Παναθηναϊκού, σχολίασε: "Εμένα μου αρέσει πολύ να δουλεύω και να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση γίνεται και να βοηθάω την ομάδα του. Περιμένω την ευκαιρία μου για να αγωνίζομαι καλά και να πραγματοποιεί τους στόχους της η ομάδα. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, είτε αγωνίζομαι για ένα λεπτό, είτε για 90. Το σημαντικό είναι να πηγαίνουμε από δω και πέρα βήμα – βήμα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα