LG: Προετοιμάζεται για μαζική παραγωγή αναδιπλούμενων οθονών; (φήμες)

13:31 19/9/2015 - Πηγή: myPhone
Η LG είναι μια από τις εταιρείες που καινοτόμησε πριν από δύο χρόνια, με την παρουσίαση του πρώτου LG G Flex, μιας συσκευής που όπως είναι γνωστό διαθέτει κυρτή οθόνη. Τώρα, η εταιρεία φαίνεται πως θέλει να πάει ένα βήμα παρακάτω, καθώς σύμφωνα με αναφορές, είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των πρώτων αναδιπλούμενων οθονών.

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στο Κορεάτικο etnews αναφέρει πως η LG είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή του
συγκεκριμένου τύπου οθονών, ώστε να εφοδιάσει μια εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας με έδρα τις Η.Π.Α. Πιο συγκεκριμένα, τονίζει πως η συγκεκριμένη εταιρεία ασχολείται παγκοσμίως κυρίως με software και ο στόχος της είναι να κοντράρει την κυριαρχία των Samsung και Apple στον τομέα των high-end συσκευών με παραγωγή αναδιπλούμενων smartphones. Σίγουρα, η προαναφερθήσα εταιρεία δεν είναι η Apple, ενώ αναφέρεται επίσης πως ο πελάτης της LG δεν έχει αποφασίσει ακόμη για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της παραγωγής, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για κυκλοφορία της συγκεκριμένης συσκευής στις αρχές του 2016.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 73 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα