Google: Έρχονται και επίσημα τα νέα Nexus και Android 6.0 στις 29 Σεπτεμβρίου

09:45 19/9/2015 - Πηγή: myPhone
Το περιμέναμε εδώ και καιρό. Ήμαστε σίγουροι ότι είχε έρθει η ώρα η Google να μας παρουσιάσει το καινούργιο της όπλο, σε επίπεδο hardware αλλά και software. Τώρα όμως είναι και επίσημο.

Η Google ξεκίνησε λίγες ώρες πριν να αποστέλλει τις προσκλήσεις για μια εκδήλωση στις 29 Σεπτεμβρίου στην οποία όπως λέει η ίδια θα μας παρουσιάσει καινούργιες «λιχουδιές»
(Android Marshmallow) και πολλά άλλα ακόμη.

Πάντως οι διαρροές τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολλές, αφήνοντας δύο εβδομάδες πριν την εκδήλωση ελάχιστα πράγματα κρυφά υπό το φως του ήλιου. Έτσι, ξέρουμε ότι η Google δεν θα παρουσιάσει μία αλλά δύο συσκευές, από δύο διαφορετικές κατασκευάστριες εταιρίες. Αρχικά η γνώριμη στην κατηγορία Nexus, LG, θα αναλάβει την δημιουργία του «μικρού» μοντέλου, 5,2 ιντσών το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα ονομάζεται Nexus 5X. Θα έχει εμπρόσθια ηχεία, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, οι διαστάσεις του θα είναι περίπου 146.9x72.9x8 χιλιοστά (το πάχος θα φτάνει στα 9.8 χιλιοστά με την κάμερα που προεξέχει) , ενώ θα έχει το καινούργιο πρότυπο σύνδεσης USB-C.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 286 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα