Ανακοινώθηκε το Dead or Alive Xtreme 3 για PS4 και θα υποστηρίζει και… VR!

Γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπάτε το volley οι περισσότεροι, για αυτό και η είδηση που έσκασε στο Tokyo Games Show και αφορά στην ανακοίνωση του τρίτου Dead or Alive Xtreme, σίγουρα δε γίνεται να σας αφήσει ασυγκίνητους. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι περισσότεροι «λέτε» ότι σας αρέσει το volley, ενώ στην

πραγματικότητα αυτό που σας αρέσει σε ένα Dead or Alive Xtreme game είναι να χαζεύετε τα παραφουσκωμένα bouncing στήθη των sexy πρωταγωνιστριών με τα μικροσκοπικά bikini.

Μάλιστα, η Team Ninja το έκανε ακόμη καλύτερο, καθώς όπως ανακοίνωσε στη διάρκεια TGS, το Dead or Alive Xtreme 3: Fortune (έκδοση για PS4) θα υποστηρίζει και το PlayStation VR! Αν και δεν δόθηκαν πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με την προαναφερθείσα δυνατότητα, ωστόσο το γεγονός ότι οι gamers θα έχουν τις πρωταγωνίστριες «in their face» ίσως και να αποτελεί το καλύτερο «δώρο» για τους λάτρεις του είδους. Παράλληλα, το Dead or Alive Xtreme 3 θα βασίζεται στη νέα «boob physics engine» (no comment εδώ…) Soft Engine 2.0, την οποία είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε στο Dead or Alive 5: Last Round. Το Dead or Alive Xtreme 3 θα κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2016 και όπως ανακοινώθηκε αναμένεται και μία έκδοση του για το PS VIta (με την ονομασία Venus). Και μην ξεχνάτε, πάνω από όλα είναι το… volley!

The post Ανακοινώθηκε το Dead or Alive Xtreme 3 για PS4 και θα υποστηρίζει και… VR! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα