Η ομάδα Marketing της Apple καθόρισε τον σχεδιασμό των εικονιδίων στο iOS 7

Αναμφίβολα η νέα ανανεωμένη εμφάνιση του iOS 7 έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στους χρήστες δημιουργώντας δύο αντίπαλα “στρατόπεδα”. Ίσως, το πιο συζητημένο αντικείμενο του iOS 7 είναι ο σχεδιασμός των εικονιδίων που φαίνεται να μην αρέσει σε μια τεράστια μερίδα χρηστών. Το TheNextWeb ισχυρίζεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός των εικονιδίων πραγματοποιήθηκε

από την ομάδα Marketing & Communications της Apple με τον Jony Ive να απευθύνεται σε αυτούς για τον καθορισμό της χρωματικής παλέτας και της εμφάνισής τους. Αργότερα, η ομάδα app design της Apple ανέλαβε να συνεχίσει τον σχεδιασμό έχοντας, όμως, ως οδηγό τα προηγούμενα σχέδια.

Επίσης, φαίνεται ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερη επικοινωνία μεταξύ των διαφορετικών ομάδων πίσω από για παράδειγμα τις εφαρμογές Mail και Safari. Υπήρχαν, μάλιστα, πολλαπλές ομάδες μέσα σε κάθε group που ανταγωνίζονταν μεταξύ τους με διαφορετικούς σχεδιασμούς, γεγονός που μεταφράζεται σε ορισμένες ασυνέπειες στην εμφάνιση των εικονιδίων. Προφανώς, ολόκληρο το design ενδέχεται να αλλάξει μέχρι την τελική κυκλοφορία του iOS 7 το Φθινόπωρο, οπότε μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις!

[via TNW]

Η ομάδα Marketing της Apple καθόρισε τον σχεδιασμό των εικονιδίων στο iOS 7

No related posts.

Keywords
Τυχαία Θέματα