iOS 7, αναφορές σε Inter-App Audio και επίσημα Game Controllers

Στα “ψιλά” γράμματα του iOS 7 για τους developers βρίσκουμε αναφορές σε δύο πολύ ενδιαφέρονται πράγματα: Inter-App Audio και game controllers. To Inter-App Audio επιτρέπει τη συνεργασία μουσικών εφαρμογών μεταξύ τους. Οι εφαρμογές μπορούν να καταχωρήσουν audio streams για να μοιραστούν με άλλες εφαρμογές. Για παράδειγμα, μια σειρά εφαρμογών μπορεί να δημοσιεύσει audio streams από instrument tracks ενώ μια άλλη μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό αυτών των streams για να δημιουργήσει

ένα τραγούδι. Το Inter-App Audio παρέχει, επίσης, MIDI control για audio rendering, την απομακρυσμένη εκκίνηση άλλων εφαρμογών με Inter-App Audio δυνατότητες και άλλα.

Το δεύτερο μέρος αφορά τα game controllers, με τον οποίο οι χρήστες έχουν ένα νέο μέσο για να παίζουν παιχνίδια. Η Apple παρέχει, πλέον, συγκεκριμένες οδηγίες για αυτά τα hardware controllers ώστε να διασφαλίζεται μια συνοχή στα πλήκτρα ελέγχου τόσο για τον χρήστη όσο και για τους developers. To συγκεκριμένο framework προσθέτει συμβατότητα εκτός από το iOS 7 και για το OS X 10.9. Όταν το σύστημα εντοπίσει έναν controller συνδεδεμένο στη Mac ή iOS συσκευή, τότε το παιχνίδι διαβάζει αυτά τα control inputs ως κανονικό gameplay. Υπάρχουν τρία είδη διαθέσιμα: standard form-fitting, extended form-fitting και extended wireless.

Οι developers μπορούν να μάθουν περισσότερα για αυτές τις δυνατότητες στο Developer Portal για το iOS.

iOS 7, αναφορές σε Inter-App Audio και επίσημα Game Controllers

No related posts.

Keywords
Τυχαία Θέματα