Nova, ένα ασύρματο flash για καλύτερες φωτογραφίες στο iPhone [Kickstarter]

To Nova είναι ένα νέο αξεσουάρ που έκανε την εμφάνισή του στο Kickstarter και υπόσχεται να κάνει τις φωτογραφίες στο iPhone καλύτερες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πρόκειται για ένα ασύρματο φλας που συνδυάζει την απαραίτητη τεχνολογία και σχεδιασμό για να προσφέρει φυσικά χρώματα, με ελαφρύτερες σκιές και αίσθηση βάθους. Και όλα αυτά χάριν στην τεχνολογία bluetooth και την αντίστοιχη iOS εφαρμογή που αφήνει στην

διακριτικότητα του χρήστη την απόσταση, κατεύθυνση και γωνία από την οποία θέλει να έρχεται το φως ενώ με τη λειτουργία advanced μπορεί να επιλέξει έναν συνδυασμό από μαλακό σε ζεστό λευκό για πιο καλλιτεχνικές λήψεις.

Όπως θα έχετε καταλάβει το Nova απευθύνεται σε ένα ειδικό κοινό μιας και φανταζόμαστε ότι το να έχετε πάντα μαζί σας ένα επιπρόσθετο αξεσουάρ για να τραβάτε νυχτερινές φωτογραφίες καλύτερα είναι, μάλλον, υπερβολή σε πολλές περιπτώσεις. Ωστόσο, εάν θέλετε να δείτε το project να υλοποιείται μπορείτε να το χρηματοδοτήσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο αυτόν.

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsNova, ένα ασύρματο flash για καλύτερες φωτογραφίες στο iPhone [Kickstarter]

Σχετικά άρθρα:

Saidoka, charging dock για το iPhoneLogitech Ultrathin Keyboard Folio & Folio Protective Case για το iPad miniSony QX10 και QX100: Φακοί-κάμερες που απογειώνουν τις φωτογραφικές δυνατότητες του iPhone!
Keywords
Τυχαία Θέματα