Φήμες για iPad 13 ιντσών: H Apple εργάζεται σε νέο προϊόν με φορτιστή 17 watt (;)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Apple Insider η Apple εργάζεται πάνω σε έναν φορτιστή με ισχύ 17 watt για άγνωστο μέχρι στιγμής προϊόν. Συγκριτικά, να αναφέρουμε ότι το iPhone έρχεται με φορτιστή 5 watt, το Apple

TV με 6 watt, το iPad με 12 watt και το MacBook Air με 45 watt. «Παρόλο που η ακριβής φύση του προϊόντος παραμένει άγνωστη, τουλάχιστον ένα άτομο πιστεύει ότι τα στοιχεία αφορούν φορητή συσκευή που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει εντός 12 μηνών», αναφέρει το δημοσίευμα. «Ο 17-watt adapter δεν προορίζεται ως αναβάθμιση σε κάποιο τωρινό προϊόν της Apple, όπως το πέμπτης γενιάς iPad που αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον ίδιο 12-watt adapter».

Οι φήμες όπως καταλαβαίνετε οργιάζουν και έχοντας ως βάση πρόσφατο δημοσίευμα της Wall Street Journal εικάζεται ότι ο φορτιστής προορίζεται για κάποιο μεγαλύτερο iPad, κοντά στις 13 ίντσες. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Apple εργάζεται διαρκώς πάνω σε πρωτότυπες συσκευές διαφόρων μεγεθών και κατασκευών αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κυκλοφορούν και στην αγορά. Και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει iPad 13 ιντσών στο προσεχές μέλλον.

[via AppleInsider, Image credit]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsΦήμες για iPad 13 ιντσών: H Apple εργάζεται σε νέο προϊόν με φορτιστή 17 watt (;)

Σχετικά άρθρα:

Λεπτότερο και ελαφρύτερο iPad mini φέτος, ‘bezel-free’ Retina έκδοση το 2014WSJ: H Apple παραγγέλνει Retina οθόνες για το iPad mini, αναφορές στον Α6 σε κώδικα του iOS 7Νέες φωτογραφίες από το πλαίσιο του iPad 5 δείχνουν λεπτότερα bezels στο στιλ του iPad mini
Keywords
Τυχαία Θέματα