A World of Ice and Fire: Όλη η γνώση γύρω από το Game of Thrones σε ένα application

Το Game of Thrones, η επική σειρά φαντασίας που βασίζεται στη διάσημη σειρά best-seller βιβλίων «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», του George R.R. Martin έκανε τελικά την εμφάνιση του στο App store, όχι όμως ως παιχνίδι όπως ελπίζαμε αλλά ως συνοδευτική εφαρμογή/οδηγός των βιβλίων.

Με την βοήθεια της εφαρμογής A World of Ice

and Fire, οι φίλοι της σειράς θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες πληροφορίες σχετικά με τους 540 χαρακτήρες (!) που εμφανίζονται στις σελίδες των βιβλίων και τις 380 τοποθεσίες όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα, με τη βοήθεια μάλιστα διαδραστικών χαρτών.

Η εφαρμογή διαθέτει και μία πολύ βασική λειτουργία αυτή του Spoiler Protection, μέσω της οποίας αποκρύπτει πληροφορίες που δεν θα πρέπει να γνωρίζετε ανάλογα με το βιβλίο/σειρά στην οποία βρίσκεστε.

Το A World of Ice and Fire παρέχεται teh ως Universal app μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε τον εκάστοτε οδηγό για το κάθε ένα από τα 5 βιβλία της σειράς προς 1,79€:

A Game of ThronesA Clash of KingsA Storm of SwordsA Feast For CrowsA Dance With DragonsFive Novel InfoPack (πακέτο 5 οδηγών και για τα 5 βιβλία με 4,79€)

Στην εφαρμογή παρέχεται επίσης μία δοκιμαστική έκδοση που περιέχει τους 8 βασικούς χαρακτήρες του 1ου βιβλίου. Τι περιμένετε λοιπόν;

[iTunes link - Τιμή: Δωρεάν]

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsA World of Ice and Fire: Όλη η γνώση γύρω από το Game of Thrones σε ένα application

Keywords
Τυχαία Θέματα