Pop Corny: Αναβάθμιση με νέο εορταστικό level (Holy Night)

Το Pop Corny, η ανεξάρτητη ελληνική παραγωγή του Χάρη Καλογήρου που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα media λόγου του εθιστικού της gameplay, αναβαθμίστηκε με την προσθήκη νέου εορταστικού level και νέου super-power.

Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο μας δημοσίευμα μετά την δοκιμή του pre-release version (βλ. Pop Corny: Αποκλειστικά screenshots) το παιχνίδι έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο καθώς οι νέες αλλαγές προσθέτουν επιπλέον βάθος και διάρκεια στον τίτλο:

Νέο super-power “πάγωμα χρόνου”: Η νέα

υπερ-κίνηση παγώνει την οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα γεγονός που σας επιτρέπει να σημαδέψετε με την άνεση σας τα ακινητοποιημένα καλαμπόκια.

Παγωμένα καλαμπόκια: Τα παγωμένα καλαμπόκια αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας καθώς θα πρέπει να τα χτυπήσετε 2 φορές. Μία για να ξεπαγώσουν και μία για να “σκάσουν”.

Επιπλέον, έχουν προστεθεί 5 νέα boxes, 13 νέα achievements στο GameCenter (το OpenFeint καταργείται μετά τις τελευταίες εξελίξεις) και ένα νέο εορταστικό μουσικό θέμα από τον Θανάση Lightbridge.

Το Pop Corny είναι διαθέσιμο στο App store δωρεάν ως universal εφαρμογή. Κατεβάστε το τώρα και δοκιμάστε το. Είμαστε σίγουροι πως θα “κολλήσετε” μαζί του.

Σχολιασμός στο forum

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsPop Corny: Αναβάθμιση με νέο εορταστικό level (Holy Night)

Keywords
Τυχαία Θέματα