Mind the Buzz: Ένα εθιστικό trivia game με Ελληνική σφραγίδα [Greek iPhone devs promo]

Στα πλαίσια του “Greek iPhone devs promo” σας παρουσιάζουμε το Mind the Buzz, ένα εθιστικό trivia game (κουίζ ερωτήσεων), με 10 κατηγορίες και πάνω από 4500 ερωτήσεις… στα Ελληνικά!

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από μία νέα φιλόδοξη Ελληνική ομάδα που αποτελείται από την Χριστίνα Σιγάλα, τον Ιάσονα Κρητικό και τον Παναγιώτη Μεριτζή:

Χαρακτηριστικά

παιχνιδιού:

Πάνω από 4500 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων, με 3 επίπεδα δυσκολίας.10 κατηγορίες ερωτήσεων: Επιστήμη, Γεωγραφία, Κινηματογράφος, Μουσική, Αθλητικά, Ιστορία, Τεχνολογία, Lifestyle, Ζώα-Φυτά και Τέχνες.3 ζωές σε κάθε παιχνίδι.1 λεπτό χρόνο σε κάθε ερώτηση.12 παράσημα για να ξεκλειδώσεις.Προφίλ χρήστη με τα σκορ σου σε κάθε κατηγορία, τα παράσημα και το ποσοστό επιτυχίας σου.Ρυθμίσεις παιχνιδιού για μουσική, ήχους και push notifications.Top 10 με τα σκορ των φίλων σου στο Facebook αλλά και όλων των παικτών του Mind The Buzz.Δυνατότητα να προ(σ)καλέσεις φίλους μέσω email, sms και facebook.Παύση μεταξύ ερωτήσεων (για να πάρεις μια ανάσα).

Το Mind the Buzz έρχεται σύντομα και σε HD έκδοση για το iPad, ενώ αναμένεται και αναβάθμιση για την οθόνη του iPhone 5.

Τα γραφικά και το UI του παιχνιδιού είναι καλοδουλεμένα, οι ερωτήσεις παραπάνω από αρκετές (αναμένεται να προστεθούν και άλλες στα επόμενα update) ενώ φυσικά ο συναγωνισμός με φίλους μέσω της διασύνδεσης με το Facebook χαρίζει extra “πόντους εθιστικότητας”. Γιατί λοιπόν να μην το αποκτήσεις;

[iTunes link - Τιμή: 0,89€]

Περισσότερες πληροφορίες και συζήτηση γύρω από την εφαρμογή στο forum

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsMind the Buzz: Ένα εθιστικό trivia game με Ελληνική σφραγίδα [Greek iPhone devs promo]

Keywords
Τυχαία Θέματα