Τον Οκτώβρη το υβριδικό Ultrabook

Αυξήστε τη δημιουργικότητά σας με το VAIO Duo 11, τον φορητό υπολογιστή από τη Sony, που μετατρέπεται και σε ένα έξυπνο και εύχρηστο tablet, με οθόνη αφής.


Με τον κορυφαίο σχεδιασμό Surf Slider, ο ισχυρός φορητός υπολογιστής VAIO Duo 11, αλλάζει, εύκολα,

από πληκτρολόγιο σε tablet και σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία – όπου και αν βρίσκεστε και ό,τι και αν κάνετε.


Πιάστε το VAIO Duo 11 με το ένα χέρι και χρησιμοποιήστε το ως tablet για να περιηγηθείτε στο web, ή να ακούσετε μουσική και να βλέπετε βίντεο, όσο ταξιδεύετε. Στο γραφείο, σύρετε προς τα έξω το πληκτρολόγιο και αυξήστε την παραγωγικότητά σας με έναν ισχυρό υπολογιστή, που περιλαμβάνει επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Intel® Core™.


Με το φορητό υπολογιστή VAIO Duo 11, η αφή και η γραφή μπαίνουν στο κέντρο της εξαιρετικής εμπειρίας χρήσης των Windows 8. Γράψτε, σκιτσάρετε και αλληλεπιδράστε με τα μέσα και τις εφαρμογές στην πολύ φωτεινή οθόνη Full HD OptiContrast™, με απόκριση και δυνατότητα αφής. Μία μοναδική γραφίδα digitizer, που λειτουργεί με πίεση, σας δίνει την ικανοποιητική αίσθηση της φυσικής γραφής, απευθείας, στην οθόνη αφής. Οι σημειώσεις, τα σχεδιαγράμματα και τα σημεία κλειδιά στην παρουσίασή σας γίνονται εύκολα, με τη γρήγορη απόκριση οθόνης και τον ανεπαίσθητο χρόνο αναμονής. Με την έξυπνη αναγνώριση κειμένου, μπορείτε, ακόμα, να μετατρέψετε γρήγορα τις γραπτές σας σημειώσεις σε text, για εύκολη αρχειοθέτηση και αναζήτηση.


Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε μία μύτη για τη γραφίδα, για σταθερή ή πιο απαλή γραφή. Χάρη στις επιλεγμένες εφαρμογές, το VAIOTM Duo 11 αναγνωρίζει πότε γράφετε και αγνοεί έξυπνα την πίεση της παλάμης σας στην οθόνη.


Μοιραστείτε εύκολα φωτογραφίες και βίντεο στην πολύ φωτεινή οθόνη Full HD OptiContrast™ 29,4 εκ. (11,6”). Η οικογένεια και οι φίλοι σας θα απολαμβάνουν εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες με υψηλή αντίθεση και ευρυγώνια προβολή – ακόμα και αν βρίσκεστε έξω, υπό το φως της ημέρας.


Μην αφήνετε τον υπολογιστή σας να σας καθυστερεί όταν βιάζεστε. Με τη λειτουργία Quick Boot, ξεκινά σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα. Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, ο υπολογιστής VAIO μεταβαίνει σε λειτουργία Sleep για εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά προστατεύει τα έγγραφά σας. Με τη λειτουργία RapidWake + Eco, θα τα βρείτε όλα, έτσι όπως τα αφήσατε, σε μερικά δευτερόλεπτα.


Με την προαιρετική μπαταρία τύπου sheet, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επεκτείνεται. Επίσης, παρέχεται μία εύχρηστη θήκη για τη γραφίδα digitizer.


Παρά το λεπτό του μέγεθος, το VAIO Duo 11 είναι ιδανικό και για επαγγελματίες, με θύρες και διασυνδέσεις, όπως Bluetooth® Smart Ready, USB 3.0, HDMI, Ethernet και VGA video. Δεν χρειάζεστε επιπλέον dongle ή άλλους προσαρμογείς, για να συνδέσετε το σύστημα προβολής ή μια δεύτερη

Keywords
Τυχαία Θέματα