Η Samsung στην Photokina 2012

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παρουσίασε στην έκθεση Photokina τις νέες της προσθήκες στη βραβευμένη σειρά NX.


Οι νέες συσκευές αποτελούν μια απόδειξη της δέσμευσης της Samsung για συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών και κάνουν challenge την υπάρχουσα αγορά.


“Διανύουμε μια νέα

εποχή οπτικής επικοινωνίας”, δήλωσε ο Myoung Sup Han, Senior Vice President και επικεφαλής του τομέα Digital Imaging, Samsung Electronics.”Στη Samsung πιστεύουμε ότι οι εικόνες είναι το πιο σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας που υπάρχει, καθώς υπερβαίνουν σύνορα, γλώσσες και δημογραφικά στοιχεία. Με το λανσάρισμα των δύο νέων φακών NX και της καινοτόμου φωτογραφικής μηχανής GALAXY Camera, η Samsung εμβαθύνει τη δέσμευσή της στην αγορά της κάμερας, φέρνοντας την καλύτερη ψηφιακή τεχνολογία απεικόνισης στον κόσμο για τους φωτογράφους και τους λάτρεις των gadget παγκοσμίως. ”


Η Samsung υπογράμμισε την ηγετική της θέση στην αγορά της ψηφιακής απεικόνισης, αφού είναι η πρώτη που εισήγαγε Wi-Fi σύνδεση στη γκάμα των compact system cameras (NX20, NX210 και NX1000) το 2012 και η μοναδική που την ενισχύει με την προσθήκη των 12-24 χιλιοστών F4-5,6 ED υπερ-ευρυγώνιων φακών zoom και των 45χιλιοστών F1.8 mid-telephoto προνομιακών φακών. Η NX σειρά της Samsung Camera απαριθμεί τώρα τους 11 επαγγελματικούς φακούς, που επιτρέπουν στους φωτογράφους κάθε επιπέδου να έχουν συνεπή και επαγγελματικά αποτελέσματα.


Ελαφριά, εύκολη στη μετακίνηση και στη χρήση
Οι νέοι φακοί εντάσσονται στην οικογένεια των φωτογραφικών μηχανών NX, δίνοντας στους λάτρεις της κάμερας την ευκαιρία να μεγιστοποιήσουν το δημιουργικό δυναμικό τους, ενώ παράλληλα τις καθιστούν ελαφριές και επομένως εύκολες στη μετακίνηση.


Χάρη στην εξαιρετικά ευρεία γωνία του, ο φακός 12-24χιλιοστών F4-5.6 ED είναι ιδανικός είτε για τοπία ή λήψεις σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους. Είναι ο ιδανικός σύντροφος για φωτογραφίες ταξιδιών, αφού ζυγίζει μόνο 208 γραμμάρια. Η ποιότητα της εικόνας ενισχύεται επίσης από ένα εξαιρετικά χαμηλής διασποράς γυάλινο φακό και δύο ασφαιρικούς φακούς από γυαλί, που εγγυώνται εξαιρετική ευκρίνεια και χαμηλή χρωματική εκτροπή.


Οι φωτογράφοι που αναζητούν έναν υψηλών προδιαγραφών μικρό και φωτεινό φακό για όλες τις χρήσεις δεν χρειάζεται να ψάξουν κάτι άλλο από τον 45χιλιοστών F1.8 της Samsung, που παρέχει ένα πέρα από τα καθορισμένα βάθη πεδίου και θάμπωμα φόντου, δημιουργώντας εκπληκτικά πορτρέτα. Το φωτεινό διάφραγμα F1.8 σημαίνει επίσης ότι εκτελεί άψογα τις νυχτερινές λήψεις ή τις λήψεις σε εσωτερικούς χώρους, με ένα stepping κινητήρα για ομαλή και αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Ο φακός συνδυάζει τη φορητότητα με το στερεό μεταλλικό σώμα και τη μεταλλική βάση για μια εξαιρετικά επαγγελματική εμφάνιση. Επιπλέον, ο φακός των 45 χιλιοστών είναι συμβατός

Keywords
Τυχαία Θέματα