Τιμολόγηση ομολογιών απο την Intralot

Η Intralot ανακοίνωσε την τιμολόγηση της προσφοράς ομολογιών ύψους 325 εκατ. ευρώ, 9.750%, λήξεως το 2018, που πρόκειται να εκδοθούν από τη θυγατρική Intralot Finance Luxembourg.


Οι ομολογίες, οι οποίες αναμένεται να

εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην αγορά Euro MTF του Χρηματιστηρίου του Λουξεμβούργου, προσφέρθηκαν σε τιμή έκδοσης 99,027% και μετά την καταβολή των προβλεπόμενων προμηθειών και άλλων εξόδων που σχετίζονται με την προσφορά, οι καθαρές εισπράξεις από την έκδοση και πώλησή τους αναμένεται να είναι περίπου 311.1 εκατ. ευρώ.


Στις 17 Ιουνίου 2013 η κατά 100% θυγατρική μας Intralot Luxembourg S.A. ανακοίνωσε πρόταση για την επαναγορά του ανεξόφλητου κεφαλαίου, ονομαστικής αξίας 140 εκατ. ευρώ, των εγγυημένων ανταλλάξιμων πιστωτικών τίτλων (Exchangeable Notes) της Intralot Luxembourg S.A. (με ετήσιο επιτόκιο 2,25%) και λήξεως το 2013 σε τιμή επαναγοράς ίση με το 114% της ονομαστικής αξίας εκάστου Ανταλλάξιμου Τίτλου, πλέον δεδουλευμένων και οφειλόμενων τόκων έως (αλλά εξαιρούμενης) της ημερομηνίας διακανονισμού της Πρότασης.
Η περίοδος αποδοχής της Πρότασης θα λήξει στις 2 Αυγούστου2013.


Το καθαρό προϊόν της έκδοσης και πώλησης των ομολογιών, το οποίο ελήφθη μετά την καταβολή προβλεπομένων προμηθειών και άλλων εξόδων που σχετίζονται με την προσφορά των τίτλων θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό μεσεγγύησης (Escrow Account) κεφάλαια επαρκή για την αποπληρωμή του συνόλου του ανεξόφλητου κεφαλαίου των Ανταλλάξιμων Τίτλων (περιλαμβανομένων των ποσών που απαιτούνται για το διακανονισμό της επαναγοράς σύμφωνα με την Πρόταση) πλέον της καταβολής του premium προπληρωμής και των υφιστάμενων και μελλοντικών δεδουλευμένων και οφειλόμενων τόκων κατά τη λήξη των Ανταλλάξιμων Τίτλων, και για την αναχρηματοδότηση ορισμένων υφιστάμενων δανείων του ομίλου.


Keywords
Τυχαία Θέματα