Η LG δείχνει το μέλλον των smartphones

Εν αναμονή του G2, η LG θυμάται τις κορυφαίες συσκευές της χρονιάς, δείχνει το δρόμο για το μέλλον των smartphones και συνεχίζει να ενσωματώνει στις συσκευές της τεχνολογίες τελευταίας γενιάς.


Η LG Electronics, συνεχίζει να καινοτομεί, ενσωματώνοντας στις συσκευές της τεχνολογίες τελευταίας γενιάς. Από το Optimus Vu και το Optimus G, που κέρδισαν την προσοχή του αγοραστικού κοινού τη χρονιά που μας

πέρασε, μέχρι το G2 που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς, η LG αποδεικνύει πως το μέλλον των smartphones της ανήκει.


Τα έξυπνα τηλέφωνα άλλαξαν και συνεχίζουν να αλλάζουν την καθημερινή ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, ενώ σύμφωνα με την LG, οι θετικές εξελίξεις που απολαμβάνουμε σήμερα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς οι αλλαγές που πρόκειται να φέρει η νέα γενιά έξυπνων τηλεφώνων θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές ανάγκες.


Η LG, επενδύοντας συστηματικά στην έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη, παρέχει στους καταναλωτές smartphones προηγμένης τεχνολογίας, υψηλών επιδόσεων και με αξεπέραστη εμπειρία χρήσης. Χαρακτηριστικά, τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία παρουσίασε το πρωτοποριακό Optimus Vu, το οποίο ξεχώρισε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όπως την παγκοσμίως πρώτη οθόνη υψηλής ανάλυσης 5 ιντσών IPS LCD. Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του Optimus G, το έξυπνο τηλέφωνο που περιλαμβάνει όλα τα ‘συστατικά’ που απαιτούνται, για μία μοναδική εμπειρία χρήσης. Συγκεκριμένα, το Optimus G διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως το QuickMemo και το Qslide, κάνοντας το multitasking πιο εύκολο από ποτέ.


Η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει το πολυαναμενόμενο LG G2 Smartphone στην Νέα Υόρκη στις 7 Αυγούστου, το οποίο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας και να κλέψει τις εντυπώσεις, κορυφώνοντας την εμπειρία χρήσης.


Keywords
Τυχαία Θέματα