Συνεργασία DataComm.-Tax Heaven

Η Data Communication ανακοίνωσε ότι έρχεται σε συνεργασία με τη φορολογική και λογιστική πύλη ενημέρωσης Taxheaven.gr


Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής η Data Communications ενσωμάτωσε στις εφαρμογές της και προσφέρει δωρεάν στους πελάτες της την απόλυτη λογιστική πληροφόρηση με το πρωτοποριακό εργαλείο SW & Info: All in One. Με αυτόν τον έξυπνο συνδυασμό

πληροφορικής και πληροφόρησης, οι χρήστες των εφαρμογών της Data Communication, μπορούν να έχουν απευθείας πρόσβαση στην πληροφόρηση που τους αφορά στο Tax Heaven, το πλέον δημοφιλές portal για λογιστές στην Ελλάδα.


Το SW & Info: All in One είναι ένα έξυπνα σχεδιασμένο εργαλείο που αναγνωρίζει αυτόματα τις ανάγκες του χρήστη και του προτείνει συναφείς πληροφορίες ανάλογα με την εταιρεία στην οποία εργάζεται. Έτσι, ο χρήστης μπορεί και εντοπίζει άμεσα την πληροφορία που τον ενδιαφέρει, τη στιγμή που τη χρειάζεται.


Το SW & Info: Αll in One προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες της Data Communication, καλύπτει τις δωρεάν υπηρεσίες ενημέρωσης του Tax Heaven, και είναι διαθέσιμο στις παρακάτω εφαρμογές:
• Academia Financials Έσοδα-Έξοδα
• Academia Financials Έσοδα-Έξοδα & Δηλώσεις Εισοδήματος
• Academia Financials Γενική Λογιστική
• Premium HRM Μισθοδοσία
• WinEra Εμπορική & Οικονομική Διαχείριση


Με το SW & Info: All in One της Data Communication, οι χρήστες απολαμβάνουν πολλαπλά προνόμια όπως άμεση ενημέρωση προσαρμοσμένη στα μέτρα τους, εξειδικευμένη πληροφόρηση και ευέλικτη αναζήτηση για τρέχοντες νόμους, αποφάσεις, εγκυκλίους, ΣΣΕ, καθημερινές ειδήσεις, κ.α. και κερδίζουν χρόνο και χρήμα.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σχετική ιστοσελίδα της Data Communication: http://datacomm.gr/datacommunication/SiteResources/Data/Templates/1Template1_DC.asp?DocID=734&v1ID=&RevID=&lang=2


Keywords
Τυχαία Θέματα