Αναλύοντας τα ματς του Euro 2012 με το Soccer Stats Zone [Πολωνία - Ελλάδα: 1-1]

To Euro 2012 Soccer Stats Zone είναι μία νέα εφαρμογή που απευθύνεται στους θεατές του Euro 2012 και χρήστες iPhone/iPad/iPod touch που θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα για τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση και το πως αυτές αποδίδουν επάνω στο χορτάρι των γηπέδων.

Το Euro 2012 Soccer Stats Zone

ξεφεύγει από την πεπατημένη των εφαρμογών που αφορούν το Euro 2012, καθώς στοχεύει στο κομμάτι των στατιστικών αναλύσεων μέσω γραφημάτων, με ένα τρόπο που θα ευχαριστήσει και τον πλέον απαιτητικό φίλαθλο.

Η εφαρμογή αναλύει και παρουσιάζει τις ενέργειες τις κάθε ομάδας αλλά και παίχτη ξεχωριστά (βλ. σουτ, πάσες, τάκλιν, φάουλ, ασσίστ κ.α) μέσα από αναλυτικά γραφήματα τα οποία μάλιστα εμφανίζουν την ακριβή θέση της ενέργειας μέσα στο γήπεδο.

Παρακολουθήστε την κάθε πάσα, τάκλιν, σουτ, φάουλ κτλΣυγκρίνετε ομάδες αλλά και παίχτες ξεχωριστάΕνημερωθείτε για το πως ο κάθε παίχτης επηρεάζει την πορεία του αγώναΕνημερωθείτε για το πως επηρεάζεται η πορεία του ματς μετά από κάποιο σημαντικό γεγονός (γκολ, κόκκινη κάρτα κτλ)Μοιραστείτε τις αναλύσεις μέσω Twitter, Facebook, email και SMSΑς δούμε για παράδειγμα το πρόσφατο ματς Πολωνία - Ελλάδα που έληξε 1-1: Συνολικές προσπάθειες στο ματς Πολωνία – Ελλάδα (1 -1):

 

Εκτελέσεις κόρνερ στο ματς Πολωνία – Ελλάδα (1 -1):

 

Τάκλιν στο ματς Πολωνία – Ελλάδα (1 -1):

 

Κερδισμένα φάουλ στο ματς Πολωνία – Ελλάδα (1 -1):

 

Σχολιασμός και περισσότερα screenshots από την εφαρμογή, στο forum

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsΑναλύοντας τα ματς του Euro 2012 με το Soccer Stats Zone [Πολωνία - Ελλάδα: 1-1]

Keywords
Τυχαία Θέματα