Νέα τιμή του shredder IDEAL 2270CC

H Intersys ανακοινώνει για περιορισμένο διάστημα, προσφορά για τον καταστροφέα εγγράφων και οπτικών μέσων CD/DVD IDEAL 2270CC.


O συγκεκριμένος shredder, όπως και όλα τα μοντέλα της IDEAL προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και καλύπτει τα πιο αυστηρά πρότυπα αντοχής και αξιοπιστίας.


Οι καταστροφείς εγγράφων της IDEAL

πλεονεκτούν σε καίριους τομείς και χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τους φθηνούς καταστροφείς εγγράφων που πωλούνται σε καταστήματα μαζικών πωλήσεων:
- Διαθέτουν ισχυρά και αξιόπιστα μοτέρ και κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρονικά, περιορίζοντας στο ελάχιστο τον κίνδυνο βραχυκυκλώματος
- Έχουν στιβαρή κατασκευή, κλειστό γρανάζωμα για λόγους ασφαλείας και αντοχής, είναι αθόρυβοι συγκριτικά, έχουν ιδιαίτερη αντοχή στην σκόνη και την «πούδρα» του χαρτιού και τα κοπτικά εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από ένα ενιαίο κομμάτι μετάλλου προσφέροντας μοναδική αντοχή. Ο άξονας κοπής διαθέτει εγγύηση 30 χρόνων!
- Διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αισθητήρες εισαγωγής εγγράφων, καλύμματα ασφαλείας κοπτικών, αισθητήρα πληρότητας κάδου και ανοικτής πόρτας, ενώ ταυτόχρονα πέφτουν σε standby mode μετά από μία ώρα αδράνειας, ακόμα κι όταν αφήνετε τον διακόπτη στην θέση λειτουργίας.
- Είναι κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά


Με την μεγάλη γκάμα καταστροφέων εγγράφων της IDEAL μπορεί να δοθεί λύση σε κάθε απαίτηση βάσει οποιουδήποτε κανονιστικού πλαισίου και είναι η ιδανική λύση όπου χρειάζεται υψηλή ασφάλεια στα διαχειριζόμενα έγγραφα, όπως για παράδειγμα σε τράπεζες, δικηγορικά γραφεία, στρατιωτικές υπηρεσίες, λογιστήρια και οικονομικές υπηρεσίες, νοσοκομεία και κλινικές ή ακόμα και για προσωπική χρήση.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Intersys στο τηλέφωνο 210 95.54.000


Keywords
Τυχαία Θέματα