Νέα καμπάνια της Lufthansa στο Facebook

NIVEA και Lufthansa πραγματοποιούν κοινή καμπάνια στο Facebook προκειμένου να ανακαλύψουν τις ιστορίες σχέσεων εξ’ αποστάσεως.


Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για 3 αεροπορικά εισιτήρια της

Lufthansa και 500 ταξιδιωτικά βαλιτσάκια της NIVEA. Πολύ συχνά, όσοι μετακομίζουν σε μια καινούρια πόλη ή μια διαφορετική χώρα, αναγκάζονται να αφήσουν πίσω τους ένα μεγάλο κομμάτι από την ευτυχία τους- τους φίλους τους, την οικογένεια ή και τον/ την σύντροφό τους. Φυσικά, ο πόνος του αποχωρισμού είναι ο ίδιος, είτε αφήνει κανείς τα αγαπημένα του πρόσωπα για λόγους καριέρας είτε για τον έρωτα της ζωής του. Παρόλα αυτά, μέρα με την ημέρα, όλο και περισσότερα άτομα αποδεικνύουν ότι οι «σχέσεις εξ αποστάσεως» μπορούν πράγματι να πετύχουν…


Στα πλαίσια της κοινής καμπάνιας τους στο Facebook με τίτλο “Love & Care”, που πραγματοποιείται από 1 έως 28 Νοεμβρίου 2012, οι εταιρίες NIVEA και Lufthansa αναζητούν τις πιο ρομαντικές, συγκινητικές και διασκεδαστικές σχέσεις εξ αποστάσεως. Υπάρχουν δύο πολύ καλοί λόγοι για να συμμετέχει κανείς: Όσοι λάβουν μέρος δημοσιεύοντας τη δική τους ιστορία σχέσης εξ’ αποστάσεως στη σελίδα της NIVEA www.facebook.com/niveadeutschland ή της Lufthansa www.facebook.com/lufthansa στο Facebook, ανεβάζοντας παράλληλα την αντίστοιχη φωτογραφία, λαμβάνουν αυτόματα έναν προωθητικό κωδικό για την επόμενη πτήση τους με τη Lufthansa. Και επειδή στις σχέσεις εξ αποστάσεως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βλέπει κανείς τον/ την σύντροφό του όσο πιο συχνά γίνεται, οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν και ένα από τα τρία αεροπορικά εισιτήρια που προσφέρει η Lufthansa καθώς και 500 ταξιδιωτικά βαλιτσάκια της NIVEA – Έτσι, θα μπορέσουν να επισκεφτούν τους αγαπημένους τους με άνεση και περιποιημένοι!


Keywords
Τυχαία Θέματα