Η Zetes ενισχύει τη γκάμα των λύσεων People ID

Η Zetes δημιούργησε σταθμό καταχώρησης στοιχείων με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, καταχώρισης βιομετρικών δεδομένων και υπογραφών.

Ο σταθμός αυτός σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τη Zetes και συνεπώς συνδυάζει όλα τα απαραίτητα στοιχεία της «live εγγραφής» για την παραγωγή επίσημων εγγράφων ταυτοποίησης, τα οποία ικανοποιούν τις προδιαγραφές του ICAO, όπως ταυτότητες, διαβατήρια, διπλώματα οδήγησης κ.λπ.


Αυτός ο μόνιμος σταθμός περιλαμβάνει τις ίδιες δυνατότητες

με το φορητό βιομετρικό kit της Zetes. Το τελευταίο χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία κυρίως για την εξυπηρέτηση ψηφοφόρων σε εκλογές στην Αφρική. Τα φορητά κιτ έχουν χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή περισσότερων από 60 εκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι σήμερα.


Με πιο στέρεη κατασκευή, ο σταθερός σταθμός εγγραφών της Zetes προορίζεται για μόνιμη εγκατάσταση σε κοινότητες, πρεσβείες, προξενεία, αεροδρόμια, δημόσιες υπηρεσίες κ.λπ. Η Zetes έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετές μόνιμες εγκαταστάσεις όπως, για παράδειγμα, στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου εκδίδονται βιομετρικά διαβατήρια, βιομετρικές βίζες και προξενικές κάρτες, καθώς και σε βελγικές πρεσβείες, όπου δηλώνονται οι απαιτούμενες πληροφορίες προκειμένου να εκδοθούν βίζες Σένγκεν και διαβατήρια. Οι εγκαταστάσεις αυτές ικανοποιούν τις ίδιες απαιτήσεις ως προς την ασφάλεια, χωρίς να συνεπάγονται μεγάλο κόστος λειτουργίας και συντήρησης.


Επιστρατεύοντας όλη της την εμπειρία, η Zetes ανέπτυξε μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία είναι εξαιρετικά ευέλικτη, εργονομική και εύκολη στη συντήρηση. Τα διάφορα στοιχεία μπορούν να διαχωριστούν, προκειμένου να ανταποκρίνονται στη διαμόρφωση της τοποθεσίας (ψηφιακά αποτυπώματα και υπογραφές στον γκισέ και λήψη φωτογραφιών σε ιδιαίτερο χώρο).


Επιπλέον, όσον αφορά τα βιομετρικά δεδομένα, ο σταθμός μπορεί να εφοδιαστεί με διάφορους τύπους συσκευών ανάγνωσης. Τέλος, εάν δεν απαιτείται η επί τόπου λήψη φωτογραφίας, είναι δυνατό να εγκατασταθεί συσκευή σάρωσης δίπλα στον υπάλληλο, προκειμένου να παραγάγει ψηφιακό αντίγραφο της φωτογραφίας που του παραδίδει ο πολίτης.


Κύρια χαρακτηριστικά
Εξαιρετικά ευέλικτη λύση – τα διάφορα στοιχεία μπορούν να ενοποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά.
Λύση προσαρμοσμένη στην παραγωγή εγγράφων που ικανοποιούν τις προδιαγραφές του ICAO
Ανθεκτικός σχεδιασμός
Υψηλή εργονομία για τον πολίτη και τον υπάλληλο που διεκπεραιώνει τις εγγραφές
Εύκολη εγκατάσταση και παράδοση προς λειτουργία (σε λιγότερο από 30 λεπτά)
Απλή συντήρηση, χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό


Ο Alain Wirtz, Διευθύνων Σύμβουλος της Zetes, αναφέρει: «Αυτός ο νέος σταθμός ενισχύει τη σειρά λύσεων της Zetes για την ταυτοποίηση προσώπων και αντικατοπτρίζει τη στρατηγική του Ομίλου για την επίτευξη της ισορροπίας ανάμεσα στα τμήματα Ταυτοποίησης Αγαθών και Ταυτοποίησης Προσώπων. Πρόκειται επίσης γι

Keywords
Τυχαία Θέματα