Παρουσίαση των Microsoft Windows Phone 7.5

Σε μία ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους Τύπου στο Baltazar παρουσίασε η Microsoft Ελλάς το νέο λειτουργικό της για smartphones, τα Windows Phone 7.5.

Η έκδοση αυτή βασίζεται στα Windows Phone 7, που παρουσιάστηκαν πέρυσι

τον Οκτώβριο, ενώ ενσωματώνει εκατοντάδες νέα χαρακτηριστικά, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο σημαντικές νέες δυνατότητες στους χρήστες.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κα. Τζίνα Τιριακίδου, Poduct Marketing Manager της Microsoft Ελλάς παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το νέο λειτουργικό σύστημα αναδεικνύοντας τα κυριότερα χαρακτηριστικά του. Στη συνέχεια το κοινό είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά και να περιεργαστεί τις νέες Windows Phone 7,5 συσκευές, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες άμεσα στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το HTC Radar, το Samsung Omnia W και το HTC Titan.


Επιπροσθέτως στην εκδήλωση μίλησαν και ο κ. Σπύρος Σιδέρης, Terminals Senior Manager της Vodafone αλλά και ο κ. Δημήτρης Κουτσώνας, Mobile Broadband, Terminals & VAS Marketing Deputy Director της Cosmote. Και οι δύο υπογράμμισαν τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του νέου λειτουργικού, ενώ ανακοίνωσαν πως θα διαθέσουν στην αγορά προηγμένα smartphones εξοπλισμένα με το λειτουργικό καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα