Γερμανός: 12ο Power On People

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά οι εργαζόμενοι του Δικτύου Καταστημάτων Γερμανος από όλη την Ελλάδα δίνουν ραντεβού στο μεγαλύτερο εταιρικό παιχνίδι, Power On People.


Μέσα από πρωτότυπα διαδραστικά παιχνίδια ομαδικότητας, συνεργασίας και γνώσης οι εργαζόμενοι των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ δίνουν τον καλύτερό τους

εαυτό με στόχο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από 1-3 Νοεμβρίου.


Με αφετηρία το δασικό χωριό «ΚΕΔΡΟΣ» στην Ήπειρο οι εργαζόμενοι των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους μέσα από δράσεις και συναρπαστικά παιχνίδια γεμάτα προκλήσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας όπως η Κοζάνη, το Ωραιόκαστρο, η Ξάνθη, η Αμφίκλεια, η Καλαμπάκα, ο Προφήτης Ηλίας της Ρόδου, η Βυτίνα, το Ηράκλειο Κρήτης, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.


Με μεγάλη συμμετοχή, απίστευτο κέφι, όμορφη διάθεση, αλλά και πολλές καινοτομίες ξεκίνησαν οι πρώτοι ημιτελικοί στα Τζουμέρκα για τους εργαζόμενους των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, της Κέρκυρας και της Λευκάδας, αλλά και στην Κοζάνη για τους εργαζόμενους στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ της Δυτικής Μακεδονίας.


Το Power on People αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για τους εργαζόμενους του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, να διασκεδάσουν και να μοιραστούν όμορφες εμπειρίες. Μια διοργάνωση που εδώ και 12 χρόνια συμβάλλει σημαντικά στο χτίσιμο και την εξέλιξη της φιλοσοφίας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ που τοποθετεί στο επίκεντρο τον πελάτη και την εξυπηρέτησή του, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας του μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας.


Keywords
Τυχαία Θέματα