Λύσεις MyΤΝΤ και Online Biller

Η εταιρεία ταχυμεταφορών ΤΝΤ μέσα από τις λύσεις MyTNT και OnLine Biller, απαντά στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης προωθώντας το μήνυμα του «Υπεύθυνου Επιχειρείν» μέσω της μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.


Το ανανεωμένο MyTNT, το προσωποποιημένο πρόγραμμα της ΤΝΤ, που επιτρέπει την ηλεκτρονική

διαχείριση και παρακολούθηση των αποστολών σας σε πραγματικό χρόνο, εξελίσσεται σε ακόμα πιο ευέλικτο εργαλείο. Κύρια χαρακτηριστικά της ανανεωμένης έκδοσης είναι η ευκολότερη -πιο φιλική προς τον χρήστη- πλοήγηση στην ιστοσελίδα, η βελτιωμένη εισαγωγή και αποθήκευση διευθύνσεων για επαναλαμβανόμενες αποστολές, η αυτόματη προβολή τιμών για όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες και οι αναβαθμισμένες οθόνες ανίχνευσης αποστολής.


Στη συνέχεια, το OnLine Biller, η πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης και παρακολούθησης του λογαριασμού σας σε πραγματικό χρόνο, έρχεται να προστεθεί στις ηλεκτρονικές και συγχρόνως «πράσινες» λύσεις της ΤΝΤ. Με εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο, το OnLine Biller δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να πληρώνει τα τιμολόγια των αποστολών του, να παρακολουθεί την καρτέλα του λογαριασμού του και να επικοινωνεί με το Customer Service για οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με τα τιμολόγια του.


Με κύριο στόχο να κάνει την καθημερινότητα των πελατών της απλή και εύκολη, η ΤΝΤ εξελίσσει τις ηλεκτρονικές της λύσεις υποστηρίζοντας έμπρακτα την φιλοσοφία της εταιρείας στο να «Παραδίδει» την Πορτοκαλί εμπειρία.


Keywords
Τυχαία Θέματα