Έργο της Ericsson στην Αυστρία

Η Ericsson θα αναβαθμίσει τα 2G και 3G δίκτυα και θα παρέχει υποδομή LTE για τη δραστηριότητα της Telekom Austria Group στην Αυστρία και την Κροατία.


Η Telekom Austria Group είναι ο μεγαλύτερος

πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με περίπου 23 εκατομμύρια πελάτες. Σύντομα, οι χρήστες στην Αυστρία και την Κροατία θα επωφεληθούν από μια ομαλότερη, ταχύτερη εμπειρία με πρόσβαση σε υπηρεσίες πλούσιων δεδομένων, όπως video games, μουσική, φόρτωση ιστοσελίδων και μεταφορά αρχείων. Αυτό οφείλεται στην απόφαση της Telekom Austria Group να υπογράψει συμβόλαιο με την Ericsson (NASDAQ: ERIC) για πρόσβαση multi-standard radio δικτύου, το οποίο επεκτείνει τη μακρόχρονη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών. Τα multi-standard radio δίκτυα επιτρέπουν στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους τη λειτουργία πολλαπλών προτύπων κινητής επικοινωνίας σε ένα ενιαίο δίκτυο.


Η Ericsson θα αναβαθμίσει τα 2G και 3G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ενώ θα παρέχει επίσης LTE τελευταίας τεχνολογίας για τις θυγατρικές της Telekom Austria Ομίλου Α1 στην Αυστρία και VipNet στην Κροατία. Η υλοποίηση έχει ήδη αρχίσει.


Μέσω της παροχής LTE, η Α1 και η VipNet μπορεί να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών για μια ομαλότερη, ταχύτερη ευρυζωνική εμπειρία. Οι πάροχοι θα επωφεληθούν επίσης από την ευέλικτη λύση 2G/3G/4G RAN που υποστηρίζεται από RBS 6000 multi-standard σταθμών βάσης.


Ο Hans Pichler, Group Chief Technology Officer της Telekom Austria Group, δήλωσε: «Οι χρήστες μας αποτελούν προτεραιότητά μας και γι ‘αυτό είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την ενίσχυση της εμπειρίας τους. Νιώθαμε σίγουροι για την επιλογή μας, την Ericsson, η οποία είναι ήδη 2G και 3G προμηθευτή μας. Θα χαρούμε να δούμε τους συνδρομητές μας στην Αυστρία και στην Κροατία να απολαμβάνουν τα άμεσα οφέλη από την πρόσβαση δικτύων τελευταίας τεχνολογίας».


Ο Emil Nilsson, Αντιπρόεδρος για την Κεντρική Ευρώπη στην Ericsson, δήλωσε: «Η κινητή ευρυζωνικότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της καθημερινής ζωής και αυτό συμβαδίζει με την αποστολή μας να παρέχουμε αυτή την υπηρεσία σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, καθιστώντας δυνατή τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία. Η Telekom Austria Group είναι ένας μακροχρόνιος συνεργάτης και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα την βοηθήσουμε να παρέχει στους χρήστες της τις καλύτερες δυνατές 2G/3G/4G υπηρεσίες».


Με αυτό το συμβόλαιο, η Ericsson διατηρεί την ηγετική της θέση στην αγορά LTE και κινητής ευρυζωνικότητας, με παροχή κάλυψης μέχρι σήμερα 305 εκατομμυρίων ανθρώπων από το συνολικό παγκόσμιο LTE πληθυσμό των 455 εκατομμυρίων.


Keywords
Τυχαία Θέματα