Βραβεία Summer Pick για την Canon

Η Canon ανακοίνωσε ότι κατέκτησε 5 βραβεία “Summer Pick” από τον οργανισμό δοκιμών και ερευνών Buyers Laboratory LLC (BLI).


Η βράβευση των προϊόντων από ολόκληρη την σειρά επαγγελματικών μοντέλων εκτύπωσης της Canon, για την εξαιρετική ενεργειακή τους αποδοτικότητα και τις επιδόσεις τους, πραγματοποιήθηκε μετά από σειρά εξαντλητικών δοκιμών στα εργαστήρια του οργανισμού.

class="spacer_" />

Τα προϊόντα Canon που κέρδισαν τις διακρίσεις είναι τα ακόλουθα:


Η σειρά Canon i-SENSYS MF5980dw/MF5940dn κατέκτησε την διάκριση Outstanding Personal A4 Monochrome MFP (κορυφαίος μονόχρωμος προσωπικός εκτυπωτής Α4 πολλαπλών λειτουργιών) για την συμπαγή σχεδίασή του, την ευκολία χειρισμού που προσφέρει, την αξιοπιστία και τις δυνατότητες σάρωσης και εκτύπωσης διπλής όψης
Ο Canon imageRUNNER Advance 4051i κατέκτησε την διάκριση Outstanding 51- to 60-ppm A3 Monochrome MFP (κορυφαίος μονόχρωμος εκτυπωτής Α3 πολλαπλών λειτουργιών ταχύτητας 51-60 σελίδων το λεπτό) για την αξιοπιστία του, την ευκολία χειρισμού μέσω του προσωποποιημένου μενού λειτουργιών, τις ταχύτητες εκτύπωσης και φωτοαντιγραφής και την ευκολία αλλαγής αναλωσίμων
Οι Canoni-SENSYS MF5980dw, i-SENSYS MF8380Cdw and imageRUNNER 1750i, κατέκτησαν την διάκριση BLI’s Outstanding Achievement Awards for Energy Efficiency (Κορυφαία επίδοση στην ενεργειακή αποδοτικότητα). Ειδικά ο Canon i-SENSYS MF8380Cdw πέτυχε 76% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας συγκριτικά με τον μέσο όρο της κατηγορίας του.


O Paul Rowntree, European Product Marketing Director της Canon Europe δήλωσε σχετικά: «Η παροχή στους καταναλωτές αποδοτικών προϊόντων και τεχνολογιών και τα περιβαλλοντικά οφέλη αποτελούν πάντα προτεραιότητα για την Canon. Η γκάμα των Α3 και Α4 πολυμηχανημάτων μας, είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ευκολία χειρισμού, αξιοπιστία και ενεργειακή αποδοτικότητα. Είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι δυνατότητες κλειδιά των προϊόντων μας, βάσει των αναγκών της αγοράς, όπως οι χαμηλοί χρόνοι επεξεργασίας και εκτύπωσης, να επισημαίνονται στις πρόσφατες δοκιμές του BLI και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την απόδοση που πέτυχαν τα προϊόντα μας».


Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Τεχνολογία > TechPress
Βραβεία Summer Pick, Canon,vraveia Summer Pick, Canon