To support των RHCP από το Jumping Fish

Τη δυνατότητα ανάδειξης του support group που θα ανοίξει τη συναυλία των RED HOT CHILI PEPPERS, δίνει το Jumping Fish της Cosmote.


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί

στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 στο ΟΑΚΑ. Σε μια μεγάλη μουσική βραδιά στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, την Παρασκευή 1η Ιουνίου, τα πέντε συγκροτήματα που έχουν προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού στο www.jumpingfish.gr και της κριτικής επιτροπής, θα παρουσιάσουν live τα τραγούδια τους, για τη 2η φάση του διαγωνισμού, ενώ στο τέλος θα προκύψουν τα τρία group, τα τραγούδια των οποίων θα σταλούν στο management των RED HOT CHILI PEPPERS για την τελική επιλογή.


Τα συγκροτήματα που αναδείχτηκαν από την κριτική επιτροπή είναι τα εξής: PUTA VOLCANO – “Thirty Four”, GEORGE GAUDY – “Millionaire” και SUNNY SIDE OF THE RAZOR – “Jump On The Polar Express”, ενώ από την ψηφοφορία του κοινού αναδείχτηκαν οι: SCHOOLDRIVERS – “Enjoy” και NEMIONIS – “Μικρό Μυστικό”.


Η είσοδος στην εκδήλωση, την οποία θα πλαισιώσουν ως special guests οι ΜΠΛΕ, θα είναι ελεύθερη για το κοινό για να μπορέσουν όλοι οι fans των ελληνικών συγκροτημάτων να διασκεδάσουν και να επιλέξουν τους τυχερούς που θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση, και φυσικά να χορέψουν με τις επιτυχίες των RED HOT CHILI PEPPERS.


Keywords
Τυχαία Θέματα