Τα νέα της 2ης ημέρας του EMC World

Η EMC παρουσιάζει ειδικό λογισμικό και λύσεις για την διαχείριση των επιχειρηματικών δεδομένων και την ταχύτερη μετάβαση σε υποδομές Cloud.


Η EMC προσφέρει τη σουίτα Documentum Solution προσαρμοσμένη στις ανάγκες των εταιρειών του κλάδου των βιοεπιστημών
• Η EMC ανακοίνωσε ότι ξεκινά άμεσα η διάθεση του EMC® Documentum® Life

Sciences Solution Suite. Η σουίτα αποτελείται από εφαρμογές βασισμένες στην πλατφόρμα Documentum® οι οποίες έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να τρέχουν σε περιβάλλον υβριδικών cloud που έχουν κτιστεί με βάση το μοντέλο EMC® OnDemand.
• Η EMC® επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για τον σημαντικό αυτόν κλάδο με μια σειρά έτοιμων εφαρμογών για εταιρείες από το χώρο των βιοεπιστημών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη σουίτα της αγοράς που εστιάζει σε θέματα παραγωγικής διαδικασίας και ποιότητας.
• Το σύνολο των εφαρμογών συνθέτουν μια ενιαία πλατφόρμα ελέγχου εγγράφων που συμμορφώνεται με τους κανονισμούς FDA 21 CFR Part 11.
• Μεταξύ των πλεονεκτημάτων για τους πελάτες περιλαμβάνονται: απλούστερη διαδικασία συμμόρφωσης, εξοικονόμηση κόστους, ποιότητα και ευκολία χρήσης.


Το Greenplum Analytics Workbench κάνει το ντεμπούτο του στο EMC World
• Το Greenplum® Analytics Workbench, ένα cluster 1.000 κόμβων το οποίο θα λειτουργεί ως εργαστηριακό περιβάλλον με στόχο την ταχύτερη εμφάνιση καινοτόμων εφαρμογών για Big Data, είναι πλέον στον αέρα.
• Η EMC® Greenplum® θα χρησιμοποιεί το Analytics Workbench για να τεστάρει το όρια της τεχνολογίας οριζόντιας επέκτασης των υποδομών αποθήκευσης (scale-out), καθώς επίσης και για να επαναπροσδιορίσει τα μοντέλα εφαρμογής των Big Data analytics.
• Σε συνεργασία με το Apache Software Foundation, τα αποτελέσματα από το Analytics Workbench θα γνωστοποιούνται στην κοινότητα του λογισμικού open source, σε μια προσπάθεια να υπάρχει αξιοποίηση των στοιχείων του Greenplum Analytics Workbench για την περαιτέρω επιτάχυνση της ανάπτυξης του πλαισίου Hadoop® ως μια επαναστατική τεχνολογία για τα Big Data.
• Tο Greenplum Analytics Workbench είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας αρκετών κατασκευαστών hardware και software με σκοπό να διευκολυνθεί η ανάπτυξη του πλαισίου Apache™ Hadoop® και η ανάδειξη του σε ένα πραγματικό εργαλείο για Big Data analytics.
• Στο πλαίσιο μιας ειδικής εκδήλωσης ο κ. Jeremy Burton, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ στην EMC, και ο κ. Scott Yara, επίτιμος Αντιπρόεδρος Προϊόντων και συν-ιδρυτής της Greenplum, θα γυρίσουν το διακόπτη και θα θέσουν το Greenplum Analytics Workbench σε λειτουργία.


Keywords
Τυχαία Θέματα