The Art of 21 Century Communication

Νέες ημερομηνίες ανακοινώθηκαν για το “The Art of 21 Century Communication: Strategically Navigating the New Media Landscape”.


Νέες ημερομηνίες ανακοινώθηκαν για το διαδραστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ανώτατων στελεχών του ΑΙΤ, “The Art of 21 Century Communication: Strategically Navigating the New Media

Landscape”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Νοεμβρίου 2012.


Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εύχρηστα εργαλεία που θα βοηθήσουν την επικοινωνία των οργανισμών τους να αποδίδει τα μέγιστα. Μέσα από σειρά εντατικών ομαδικών εργασιών θα εκπαιδευτούν στη:
- δημιουργία στρατηγικής και οδηγού επικοινωνίας (media και social media) για τις ανάγκες και τα κοινά του οργανισμού τους – universal media messaging platform
- αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων και «εταιρικής» φήμης


Ο εκπαιδευτής κ. Derwin Johnson είναι άνθρωπος σπάνιου βεληνεκούς και εμπειριών: έχει διατελέσει ανώτερος αντιπρόεδρος της APCO Worldwide και διευθυντής εκπαίδευσης μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας της Hill & Knowlton, μιας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες δημοσίων σχέσεων. Επίσης για 7 χρόνια ήταν αναπληρωτής καθηγητής στο φημισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα δημοσιογραφίας του Columbia University. Ως δημοσιογράφος διετέλεσε διευθυντής των γραφείων του CNN και του ABC News για τη Μέση Ανατολή.


Σήμερα βοηθάει εταιρείες και οργανισμούς σε θέματα μέσων ενημέρωσης και να σχεδιάζουν και να υλοποιούν τοπικές, εθνικές και διεθνείς καμπάνιες επικοινωνίας. Το εντυπωσιακό πελατολόγιό του περιλαμβάνει κυβερνήσεις, εταιρείες του Fortune 500, διεθνείς χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις και δικηγορικά γραφεία. Φέτος έστησε το ανεξάρτητο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι TV9 που συνέβαλε έμμεσα στην πολιτική ανατροπή του προέδρου Σαακασβίλι της Γεωργίας .


Χορηγοί επικοινωνίας του προγράμματος είναι τα περιοδικά adbusiness και CSR Rreview και χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας τα nooz.gr, advertising.gr, csrnews.gr και epixeiro.gr.


Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επικοινωνήστε με τον Αλέξανδρο Καμπούρογλου στο 210 668 2723, [email protected], ή επισκεφθείτε το www.ait.gr/communication.


Keywords
Τυχαία Θέματα