Ολοκλήρωση διαγωνισμού Interlei

Για τον Σεπτέμβριο, όσοι έκαναν “Like” και “Share” στη σελίδα της Interlei στο Facebook, μπήκαν στην κλήρωση και διεκδίκησαν μία από τις έξι μεγάλες υποτροφίες σπουδών της Interlei.


Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου στα γραφεία της Interlei. Έξι τυχεροί συμμετέχοντες κερδίζουν από μία σημαντική υποτροφία σπουδών και είναι οι εξής:
- 1 Υποτροφία του Ακαδημαϊκού μαθήματος CCNP, αξίας 3,500€, κερδίζει ο Διονύσης Ζαπαντής (Dionysis Zapantis)
-

1 Υποτροφία του Ακαδημαϊκού μαθήματος CCNA, αξίας 1,800€, κερδίζει ο Νικήτας Γεωργιάδης (Nikitas Georgiadis)
- 1 Υποτροφία του μαθήματος CCNA VOICE, αξίας 1,500€, κερδίζει ο Ορφέας Καρράς (Orfeas Karras)
- 1 Υποτροφία του Ακαδημαϊκού μαθήματος CCNA SECURITY, αξίας 1,100€, κερδίζει η Γαλήνη Δικτυούσα (Gallini Diktyousa)
- 1 Υποτροφία του Ακαδημαϊκού μαθήματος της Microsoft, MCITP: Enterprise Administrator on Windows Server 2008, αξίας 2.150€, κερδίζει ο Βαγγέλης Δελατόλας (Vaggelis Delatolas)
- 1 Υποτροφία του Ακαδημαϊκού μαθήματος της Microsoft, MCITP: Virtualization Administrator on Windows Server 2008 R2, αξίας 1,200€, κερδίζει ο Κωνσταντίνος Κατσίφης (Konstantine Katsifis)


«Είμαστε ευτυχείς που έξι τυχεροί έχουν την ευκαιρία να πιστοποιηθούν στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια για την επαγγελματική τους ανέλιξη. Στην Interlei πιστεύουμε βαθιά ότι η εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων. Σε πείσμα των δύσκολων εποχών, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους νέους, με υποτροφίες και προσφορές, για να έχει κάθε σπουδαστής τη δυνατότητα να χτίσει το μέλλον του σε γερές βάσεις και υπεύθυνη εκπαίδευση», δήλωσε σχετικά η Ισμήνη Αρβανίτη, Managing Director της Interlei στην Ελλάδα και την Κύπρο.


Keywords
Τυχαία Θέματα