LG Optimus G

Η LG Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Optimus G, μία νέα κορυφαία συσκευή που προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης.


Το ισχυρό hardware που περιλαμβάνεται στο Optimus G προσφέρει δημιουργική και καθηλωτική εμπειρία χρήστη (UX), δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους του Optimus G να «ζήσουν χωρίς περιορισμούς».


Με βάση τον ισχυρό επεξεργαστή quad-core, το Snapdragon™

Pro S4, καθώς και τις καλύτερες τεχνολoγίες της αγοράς για βελτιωμένη εμπειρία θέασης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η LG προσέθεσε και τις τελευταίες πινελιές στο Optimus G με τον όμορφο και κομψό σχεδιασμό. Το Optimus G προσφέρει στους χρήστες του μία smartphone εμπειρία, η οποία επί του παρόντος δεν είναι διαθέσιμη από κανένα άλλο smartphone.


«Το Optimus G είναι μια πρωτοποριακή premium συσκευή όχι μόνο στην ιστορία της LG, αλλά και στη βιομηχανία των smartphones», δήλωσε ο Δρ Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Με το Optimus G, οι χρήστες θα είναι σε θέση να γνωρίσουν αξεπέραστες λειτουργίες στην εμπειρία χρήσης που διευκολύνουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων».


Νέα μορφή Cross-Tasking και εμπειρία χρήσης που συναρπάζει
Με αξιόπιστη και γρήγορη απόδοση, το Optimus G της LG δεν επιτρέπει απλά την ταυτόχρονη πολλαπλή δραστηριότητα, αλλά το “cross-tasking” χωρίς περιορισμούς. Αν μέσω της ταυτόχρονης πολλαπλής δραστηριότητας οι χρήστες μπορούν να ‘τρέχουν’ πλήθος εφαρμογών, με το cross-tasking πολλές διαφορετικές εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν ταυτόχρονα χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τις υπόλοιπες.


Μερικά νέα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνονται στο Optimus G υπογραμμίζοντας τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του cross-tasking είναι τα εξής:
- Λειτουργία QSlide: Επιτρέπει την παρακολούθηση δύο διαφορετικών εικόνων σε μία οθόνη. Δεν δείχνει απλά ένα μέρος της εικόνας αλλά ολόκληρη την οθόνη και των 2 λειτουργιών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον χρήστη να ολοκληρώσει 2 εργασίες ταυτόχρονα – για παράδειγμα να στέλνει ένα μήνυμα ή να ψάχνει στο διαδίκτυο, καθώς παρακολουθεί ένα video,
- Live Zooming: Βελτιώνει την εμπειρία παρακολούθησης video, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ζουμάρουν έως και 5 φορές. Για παράδειγμα, καθώς το video παίζει, ο χρήστης μπορεί να κάνει κοντινό σε ένα συγκεκριμένο παιδί σε ένα video που προβάλλει μια σχολική χορωδία,
- Dual Screen Dual Play: Η συγκεκριμένη λειτουργία όχι απλώς επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή περιεχομένου στο smartphone και στην τηλεόραση, αλλά επιπλέον επιτρέπει την προβολή διαφορετικού περιεχομένου σε κάθε οθόνη ασύρματα. Στην τηλεόραση μπορεί να προβάλλεται μια παρουσίαση, ενώ στο Optimus G να προβάλλονται οι σημειώσεις της ομιλίας,
- QuickMemo: Επιτρέπει στους χρήστες να γράψουν, να σχεδιάσουν ή να κάνουν επισημάνσεις με το δάχτυλό του

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechPress