Βραβείο για το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου της Misko

Το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου Misko ξεχώρισε στα φετινά Supermarket Awards 2022, όπου απέσπασε Bronze βραβείο στην κατηγορία «Βέλτιστη Αξιοποίηση της Ελληνικής Αγροτικής Παραγωγής & Παράδοσης».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προωθεί «την παραγωγή σκληρού σίτου υψηλής ποιότητας και χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων από Έλληνες παραγωγούς», όπως επισημαίνεται. Αποτέλεσμα του Προγράμματος

είναι η Χρυσή Σειρά της Misko, ένα ζυμαρικό το οποίο είναι το μοναδικό, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, που παράγεται από μονοποικιλιακό σιτάρι, ποικιλίας Σβέβο, από επιλεγμένους παραγωγούς.

«Η Misko, υποστηρίζοντας τους Έλληνες αγρότες, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα σύνδεσης της παραγωγής με τον τελικό καταναλωτή. Έχοντας ως στόχο της να καινοτομεί και να προσφέρει συνεχώς νέες, γευστικές καθώς και υγιεινές επιλογές στους καταναλωτές, καλύπτει κάθε διατροφική ανάγκη, με ποιοτική πρώτη ύλη και δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει σε όλα αυτά που την έχουν κάνει την νούμερο ένα επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών από το 1927 μέχρι και σήμερα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα