Η Lego επενδύει στην εμπειρία των ενηλίκων

Μια σειρά events που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες λανσάρει η Lego, στα καταστήματά της σε όλον τον κόσμο. Τα Lego Lates, δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τις Bafta Masterclass, Universal Music Group και Grace Chen και θα συνδυάζουν δημιουργικές δραστηριότητες κατασκευών με ομιλίες και performances, αργά το βράδυ.

Με αφορμή τα ευρήματα έρευνας του The Lego

Group ότι το 93% των ενηλίκων νιώθει στρες και το 80% αναζητά νέους τρόπους να αποσυνδεθεί, στόχος της πρωτοβουλίας είναι να δείξει πως οι κατασκευές με Lego μπορούν προσφέρουν χαλάρωση στους ενήλικες. Το πρώτο event θα διοργανωθεί στις 4 Οκτωβρίου στο κατάστημα του brand στο Λονδίνο, στη Leicester Square.

Θα εστιάσει στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία με μια ομιλία από τη βραβευμένη με Bafta costume designer PC Williams. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες διοργανώσεις στη Σανγκάη και τη Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Genevieve Cruz, Head of Product for the Adults Audience του The Lego Group, σχολίασε: «Η σειρά Lego Lates σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει τους ενήλικες να βρουν τον χρόνο να επανασυνδεθούν με παλιούς φίλους, να κάνουν νέους και να εξερευνήσουν ένα νέο χόμπι».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lego,