Τους σημερινούς αθλητές εμψυχώνει η νέα global καμπάνια της Adidas

Η Adidas ενώνει τα μεγαλύτερα ονόματα των αθλητών της με στόχο να βοηθήσει τους καθημερινούς αθλητές να ξεπεράσουν την πίεση που ενδεχομένως βιώνουν, αναδεικνύοντας τις δυνατότητές τους. Η ιδέα της νέας global καμπάνιας του brand προέρχεται από σχόλια και πληροφορίες καταναλωτών, πως για πολλούς ανθρώπους η αρνητική πίεση μπορεί να επηρεάσει τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός.

Για την αντιμετώπιση αυτού, η Adidas παρουσιάζει

μια σειρά ιστοριών από εμπειρίες αθλητών της, μαζί με οδηγίες και συμβουλές από ειδικούς. Την έναρξη της καμπάνιας σήμανε η κυκλοφορία ενός φιλμ 90’’ που είναι αφιερωμένο στους αθλητές που καθημερινά αντιμετωπίζουν το «βάρος» των προσδοκιών και το άγχος του αθλητισμού, με κορύφωση στιγμή που ο αθλητής τις αποβάλλει, κρατώντας το motto «You Got This», ώστε να ζήσει μια στιγμή θριάμβου.

Πρωταγωνιστές αυτού του φιλμ, υπό τη μουσική υπόκρουση του κομματιού των Queen μαζί με τον David Bowie «Under Pressure», είναι ορισμένα είδωλα του αθλητισμού όπως: Lionel Messi, Anthony Edwards, Jude Bellingham κ.ά. Στην Ελλάδα, πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι οι Κώστας Τσιμίκας, Μίλτος Τεντόγλου, Νάσος Γκαβέλας, Φώτης Ιωαννίδης, Κώστας Φορτούνης, Γιώργος Μασούρας, Κώστας Σλούκας, Ελίνα Τζένγκο, Θωμαή Βαρδάλη, Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Στέφανος Τζίμας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και οι Μπαμ FC.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Adidas,