O Michele Morrone είναι το νέο πρόσωπο της Hell Energy

Η Hell Energy παρουσιάζει την τελευταία της παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 60 χώρες, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Michele Morrone να απολαμβάνει το ενεργειακό ποτό της Hell σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς του.

«Με αυτή την καμπάνια, στόχος μας είναι να ανοίξουμε ένα ακόμη κεφάλαιο στο success story του brand, με τις γνωστές αξίες και τον συναρπαστικό χαρακτήρα της Hell Energy.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη διεθνή μας παρουσία και θα διευρύνουμε το target group απευθυνόμενοι στη νεότερη γενιά που ακολουθεί τις τάσεις», δήλωσε ο Adrienn Popovics, Operative Marketing Director της Hell, σχετικά με τη νέα συνεργασία.

Η νέα καμπάνια, η οποία αποτελείται από πολλά μίνι διαφημιστικά σποτ, θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε περισσότερες από 60 χώρες στα μέσα Φεβρουαρίου, αξιοποιώντας όλο το φάσμα των επικοινωνιών Marketing, με έμφαση στα Social Media. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη multi-channel διαφημιστική καμπάνια, στα σημεία πώλησης και σε υπαίθρια διαφημιστικά μέσα, καθώς και σε τηλεοπτικά και ψηφιακά κανάλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Michele Morrone,Hell Energy