Audio 360 Conference: Η στρατηγική των εκδοτών

Η διεθνής τάση είναι ξεκάθαρη: το digital audio advertising συνιστά μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές, όχι μόνο λόγω διασποράς του Μέσου (ειδικά στις «δυσεύρετες» νεαρές ηλικίες) αλλά διότι νέες προδιαγραφές, δημιουργική καινοτομία και καλύτερη μέτρηση και στόχευση αναβαθμίζουν το audio ως επιλογή των brands.

Αυτό μεταφράζεται σε δυναμική επιπρόσθετων εσόδων για τα παραδοσιακά ραδιόφωνα, αλλά και σε νέα κονδύλια για τους ψηφιακούς εκδότες που έχουν επενδύσει σε νέο περιεχόμενο όπως τα podcasts.

Τις βέλτιστες

πρακτικές τόσο σε content όσο και σε advertising monetization θα παρουσιάσουν ο Rob Timony, Head of audioXi της Bauer Media Audio και ο Gaetano de Blasio di Palizzi, Head Of Audio, Video, SEO & Branded Projects του Gedi Gruppo Editoriale (εκδότη της La Repubblica και της La Stampa) στις keynote ομιλίες τους στο Audio 360 Conference (www.audio360.gr) που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο της OTEacademy.

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη από Brands, Media Agencies, Ad & Digital Agencies, Publishers & Broadcasters και Solutions providers ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, του ΙΑΒ Hellas, της ΕΙΙΡΑ και της ΑΕΜΑΡ.

Keywords
Τυχαία Θέματα