Τα Gazzetta Awards by Βwin τίμησαν προσωπικότητες του αθλητισμού

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου απονεμήθηκαν τα Gazzetta Awards by Βwin, τα μοναδικά αθλητικά βραβεία ψηφοφορίας του κοινού, σε τελετή απονομής στο Μέγαρο Μουσικής. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ η βραδιά ξεκίνησε με το ειδικό βραβείο στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, το οποίο παρέλαβε η σύντροφος της ζωής του, Δώρα Τσαμπάζη, η οποία ανέφερε:

«Εύχομαι να εμπνευστείτε από τον Αλέξανδρο, για να μη σωθεί μόνο ένα παιδί, αλλά να σωθούν πολλά». Έπειτα ξεκίνησαν οι

βραβεύσεις του Hall of Fame, με «Legends» στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού, έκαστος στο πεδίο δράσης του.

Ενδεικτικά, βραβεία παρέλαβαν οι Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Αντώνης Νικοπολίδης, Κατερίνα Θάνου, Εθνική ομάδα πόλο, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Σοφία Μπεκατώρου, Bασίλης Σπανούλης, Σέρχιο Αραούχο, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Μίλτος Τεντόγλου, Αντώνης Τσαπατάκης κ.ά. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και ειδικές βραβεύσεις, με πρώτο το Spetsathlon και τα Navarino Challenge και Ioannina Lake Run να ακολουθούν.

Ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή ήταν αυτή της βράβευσης του Αντώνη Αντιωνιάδη, με το βραβείο Inspirational Awards, ενώ τελευταία βράβευση της βραδιάς ήταν εκείνη στον Στέλιο Πρασσά, τον 94χρονο μαραθωνοδρόμο. Τα Gazzetta Awards by Βwin, στήριξε ως χρυσός χορηγός η Βwin και το Ultrex, η Herbalife, η ΔΕΗ και η Gabba Jeans.

Keywords
Τυχαία Θέματα