Η Μ-Stat για άλλη μια φορά στο MWC στη Βαρκελώνη

H M-Stat για άλλη μια φορά δίνει δυναμικό «παρών» στη διεθνή έκθεση MWC – GSMΑ Mobile World Congress 2023 – η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

H συμμετοχή στο Mobile World

Congress είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης νέων συνεργασιών, καθώς συγκεντρώνει ένα διεθνές δυναμικό τεχνολογικό κοινό κάθε χρόνο περί των 100.000 επισκεπτών από 200 χώρες και περιφέρειες. Η M-Stat είναι για πάνω από 20 χρόνια messaging provider και από τους πρώτους Global Partners -από το 2017- της Rakuten Viber για την υπηρεσία Viber ΒΜ.

Με εξειδίκευση σε Mobile Business Messaging Services και Native Applications, προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες σε εταιρείες και brands που θέλουν να έχουν άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό τους.

Στον τομέα του Business Messaging, έχει υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση παρέχοντας μια Omni messaging platform που παρέχει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας όπως SMS, Viber, E-mail, Push Notifications, RCS και Chatbots. Την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση συνδιοργανώνει ο ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος) μαζί με την Enterprise Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα