Στον «αέρα» η νέα καμπάνια Μασούτη & BBDO

Ο Διονύσης και η Μαργαρίτα, οι δύο μικροί πρωταγωνιστές της καμπάνιας των 45 χρόνων Μασούτης, επιστρέφουν δυναμικά σε μια νέα πολυδιάστατη καμπάνια από την BBDO και θυμίζουν πως «ο Μασούτης καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και επιθυμίες κάθε οικογένειας».

Με συμπρωταγωνιστές, αυτήν τη φορά, τους γλυκύτατους παππούδες του Διονύση, οι δύο ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους μπροστά σε ένα super SOS

ζήτημα: να βρουν το καλύτερο δώρο για την επέτειο των παππούδων. Ένα είναι, όμως, το δώρο που μπορεί να κάνει τους παππούδες πραγματικά ευτυχισμένους… κι αυτό δεν είναι άλλο από τους ίδιους και από τη πιο σφιχτή αγκαλιά του κόσμου. Γιατί, όπως λέει και το μήνυμα της καμπάνιας, «αυτά που κάνουν μια οικογένεια… οικογένεια δεν θα τα βρεις σε κανένα ράφι».

Για όλα τα υπόλοιπα, όμως, και για κάθε ανάγκη της ελληνική οικογένειας «ο Μασούτης είναι εδώ». Η καμπάνια θα πλαισιωθεί και με ραδιοφωνική επικοινωνία, digital υλικά, pοp και outdoor. Τη σκηνοθεσία του TVC υπογράφει ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και την παραγωγή η Green Olive, ενώ στον ρόλο της γιαγιάς βρίσκεται η Μαρία Αλιφέρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα