TV & Video Conference: Τάσεις και μετρήσεις από τη Nielsen

Είναι κοινή παραδοχή ότι η θέαση οπτικοακουστικού περιεχομένου μπορεί συνολικά να αυξάνεται μεν, διασπάται δε σε πολλαπλές οθόνες.

Το «κλειδί» για τη μεγιστοποίηση της διαφημιστικής αποτελεσματικότητας εντοπίζεται ουσιαστικά στην επερχόμενη νέα γενιά μετρήσεων που θα καταγράφει -ανεξαρτήτως συσκευής- προφίλ κοινού/θεατή, τρόπους κατανάλωσης καθώς και κάλυψη/συχνότητα εμπορικών μηνυμάτων και αντίδραση σε αυτά.

Τούτο δεν σημαίνει πως στις

επιμέρους αγορές (linear TV, digital video) δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και καινοτομίες, ωστόσο, στην επερχόμενη εποχή της τηλεόρασης (από connected σε addressable και από convergent σε unified), η μέγιστη πρόκληση -όπου οι νέες μέθοδοι θα δώσουν τη λύση- παραμένει το Total Audience Measurement.

Αυτές τις τάσεις και νέες πρακτικές θα παρουσιάσει ο Stefano Cirillo, Cluster Commercial Leader, Broadcasters & Publishers Southern Europe της Nielsen στο πλαίσιο του TV & Video Conference (www.tvandvideoconference.gr) που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Sofitel Athens Airport. Το TV & Video Conference είναι υπό την αιγίδα του ΣΔΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα