Στις 3 & 4 Μαΐου το Navarino Technology Summit

Μια μοναδική στην Ελλάδα πρωτοβουλία, το Navarino Technology Summit, θα πραγματοποιηθεί από την Boussias Events στις 3-4 Μαΐου 2023 στο Costa Navarino. Αυτό το διήμερο exclusive networking event θα συγκεντρώσει κορυφαίους CIOs από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους μαζί με ηγετικά

στελέχη της αγοράς ICT.

Οι CIOs συμμετέχουν κατόπιν πρόσκλησης από τον διοργανωτή, ενώ τα στελέχη των εταιρειών προμηθευτών του χώρου, έχουν τη δυνατότητα, μέσω της συμμετοχής τους, να πραγματοποιήσουν αποκλειστικές one-to-one επιχειρηματικές συναντήσεις και να αλληλεπιδράσουν με τους CIOs των επιχειρήσεων που πρωταγωνιστούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν, επίσης, σημαντικές keynote ομιλίες και διαδραστικά πάνελ συζήτησης, ανταλλάσσοντας απόψεις, εμπειρίες και καινοτόμες πρακτικές, ενώ θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης και σφυρηλάτησης σχέσεων σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, στο premium περιβάλλον του Costa Navarino.

Αποτελώντας ένα σημείο συγκέντρωσης και αλληλεπίδρασης των decision makers στην Ελλάδα, το Navarino Technology Summit φιλοδοξεί να καταστεί ένα think tank που θα διαμορφώσει τη μελλοντική ψηφιακή ατζέντα των ελληνικών επιχειρήσεων, αναδεικνύοντας τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τις λύσεις για την συνεχή ψηφιακή εξέλιξη τους. Περισσότερα στο www.navarinotechsummit.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα