Οι καταναλωτές εκτιμούν την ποιότητα, αλλά όχι την ποσότητα των διαφημίσεων

Ενδιαφέροντα συμπεράσματα για τη διαφήμιση μέσα από τα ματιά των καταναλωτών προέκυψαν από την πανελλαδική έρευνα που διενέργησε η Focus Bari για την Acrossmedia241 και η οποία παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου για το λανσάρισμα των Humanads.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με την έρευνα, οι Έλληνες έχουν αναθεωρήσει προτεραιότητες και αξίες, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στην κοινωνική ευθύνη, εκτιμώντας οργανισμούς και επωνυμίες/brands που είναι αυθεντικά κοινωνικά ευαίσθητες.

Παράλληλα,

όλοι οι Έλληνες είναι πλέον online, αναγνωρίζοντας την ανάγκη και τη χρησιμότητα της διαφήμισης στην καθημερινότητά τους. Οι καταναλωτές φαίνεται να εκτιμούν την ποιότητα, αλλά όχι την ποσότητα των διαφημίσεων, ειδικά στο digital περιβάλλον, δηλώνοντας πως είναι ενοχλητικές έως και εκνευριστικές.

Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα προαναφερθέντα, η Acrossmedia241 προτείνει μια νέα υπηρεσία που προσφέρει premium διαφημίσεις, που προσελκύουν περισσότερο τους καταναλωτές στο να αλληλοεπιδράσουν, δίνοντας τους και κίνητρο ως ανταμοιβή για τον χρόνο τους. Συγκεκριμένα, η Acrossmedia241 με την υπηρεσία Humanads, θα αποδίδει μόνιμα το 10% των κερδών της σε επιλεγμένους ΜΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα