Public Group: Δράσεις ανάπτυξης και επιβράβευσης των ανθρώπων του και το 2022

Το Public Group ανακοίνωσε απολογιστικά στοιχεία για το 2022 σε επίπεδο ενδυνάμωσης και εξέλιξης των ανθρώπων του. Τα στοιχεία προέκυψαν έπειτα από σχετική έρευνα ανάμεσα στους εργαζομένους της εταιρείας, που σημείωσε σημαντική αύξηση συμμετοχής, κατά 46%, αγγίζοντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα για τον κλάδο, σύμφωνα με τη Willis Towers Watson.

Όπως προκύπτει, o οργανισμός προσελκύει διαρκώς νέα ταλέντα, προάγοντας ένα θετικό περιβάλλον

συνεργασίας βασισμένο σε τέσσερις αξίες που ενθαρρύνουν τον σεβασμό και συμπερίληψη, την καινοτομία και την αγάπη για το περιβάλλον.

Ενδεικτικά, το Public Group προχώρησε το 2022 σε προαγωγές στο 10% του δυναμικού του, προσέφερε περισσότερες από 15.000 ώρες εξατομικευμένων εκπαιδεύσεων, ενώ, μέσω του Public Digital Academy, διοργάνωσε στο 50% των ανθρώπων του διατμηματικά μηνιαία εξειδικευμένα sessions σχετικά με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες. Επιπλέον, επιβραβεύοντας τους ανθρώπους του, το Public Group προχώρησε το 2022 στην παροχή ενός ολοκληρωμένου και συμπεριληπτικού σχήματος bonus, συνολικής αξίας ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Με τη δημιουργία του in-house hub καινοτομίας Public Next, ανέπτυξε μια ομάδα από 86 εξειδικευμένους tech experts και software developers που διευρύνεται διαρκώς, με απώτερο στόχο να φτάσει τους 100. Παράλληλα, το Public Group υλοποίησε δεκάδες δράσεις, μεταξύ των οποίων η δημιουργία εταιρικής σελίδας για τους εργαζομένους στο Facebook, η δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου, η συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η διοργάνωση δράσεων εθελοντικής αιμοδοσίας κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα