Πρώτη έκθεση Βιωσιμότητας για την MCM Worldwide

Tην πρώτη της έκθεση Βιωσιμότητας δημοσίευσε πρόσφατα η MCM Worldwide. Με τη δημόσια δέσμευση για μία εντελώς βιώσιμη εταιρεία έως το 2050 και πλήρη διαφάνεια της αλυσίδας εφοδιασμού της έως το 2030, η έκθεση αυτή σηματοδοτεί μια κρίσιμη στιγμή της πορείας της εταιρείας κατά το έτος 2022 και της πορείας της προς το μέλλον.

Η Πρόεδρος της MCM Worldwide, Sung-Joo Kim, σχολίασε σχετικά: «Δεσμευόμαστε

να επηρεάσουμε θετικά. Είναι ευθύνη μας ως πρωτοπόρα εταιρεία με είδη πολυτελείας, όχι μόνο να δημιουργούμε εξαιρετικά, αξέχαστα και καινοτόμα προϊόντα, αλλά και να το κάνουμε με τρόπο που να μην επηρεάζει αρνητικά το φυσικό περιβάλλον και την κοινωνία».

Μολονότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, η έκθεση επισημαίνει την πρόοδο που έχει σημειώσει η εταιρεία στην επικύρωση των κλιματικών στόχων με βάση την πρωτοβουλία «Στόχοι βασισμένοι στην επιστήμη», τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, την αύξηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κ.ά. Η έκθεση χαρτογραφεί, επίσης, τη διαδικασία διακυβέρνησης της εταιρείας, με συνεργασίες με φορείς που υποστηρίζουν τους τομείς της πολυτέλειας και του κλίματος με τα υψηλότερα πρότυπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα