Πλήθος νέων συνεργασιών για τη Generation Y

Σε συνεργασία με νέες εταιρείες που αποτελούν ισχυρά brand names στους διάφορους κλάδους της οικονομίας που δραστηριοποιούνται, προχώρησε η ελληνική πολυεθνική εταιρεία στον κλάδο του ψηφιακού μετασχηματισμού Generation Y International e-Business Hub.

Ειδικότερα, μια από τις νέες συνεργασίες είναι με τη Victus Networks, η οποία εξειδικεύεται στη μηχανική, τον σχεδιασμό, τη λειτουργία και

τη συντήρηση δικτύων και για την οποία η Generation Y θα υλοποιήσει μια ολοκληρωμένη εκστρατεία επικοινωνίας ανθρώπινου δυναμικού.

Μια νέα συνεργασία επίσης δημιουργείται με τη φαρμακευτική εταιρεία PharmaZac για δημιουργία εταιρικού ιστότοπου. Η Generation Y αναλαμβάνει επιπρόσθετα την υλοποίηση των νέων ηλεκτρονικών καταστημάτων των Jumbo για τις αγορές της Αλβανίας, του Κοσσυφοπεδίου, του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, ενώ στο portfolio της Generation Y προστίθεται και η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος B2C.

Παράλληλα, ξεκινά μια σειρά νέων συνεργασιών με εταιρείες όπως η Jannec, για ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος για B2B πωλήσεις, και η Pharmaservice για επέκταση και του υπάρχοντος Β2Β ηλεκτρονικού καταστήματός της. Ταυτόχρονα, η Generation Y έχει αναλάβει την υλοποίηση digital marketing στρατηγικής για τις εταιρείες Papapostolou Healthcare Technologies και Tsaknakis Bros. Επιπλέον, η Generation Y έχει αναλάβει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Oramique.

Keywords
Τυχαία Θέματα