Innovative Spots, Products, Events & Influencers: Matrix Fitness και Alterlife στην «κορυφή»

Η τελετή απονομής των Fitness Awards 2023 πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο House124 στην Αγία Παρασκευή από την Boussias Events. Για τρίτη συνεχή χρονιά, η διοργάνωση ανέδειξε και επιβράβευσε την καινοτομία στον χώρο του fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων, όσο και σε επίπεδο προϊόντων, events, R&D, marketing, καθώς και influencers.

Στην τελετή

παρέστησαν περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι φορέων, πανεπιστημίων, επαγγελματίες, καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο και διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους, υπηρεσίες και προϊόντα άσκησης και της εκγύμνασης.

Grand και platinum βραβεία
Οι υποψηφιότητες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο κάθε πυλώνα, αποσπώντας platinum βραβείο ήταν οι Corporate HR Services της Alterlife, Myzone Switch της Matrix Fitness, Spetses Mini Marathon της Communication Lab και Multichannel Influencer της Alterlife.

Η βραδιά όπως πάντα κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου αναδείχθηκαν:

Η Matrix Fitness, Fitness Brand of the Year καιΗ Alterlife, Fitness Company of the Year.

Οι διακρίσεις της βραδιάς
Συνολικά, διακρίθηκαν 36 εταιρείες-επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων. Συγκεκριμένα, βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: AK Discipline Performance Gym, Alpha Pilates Systems, Alterlife, Arla Foods Hellas, Athlesis, Bausch & Lomb, Bodyfit, By Mandy Pilates And More, Christina Vassiliadou, Communication Lab, Desport Pilates Studios-Αμπελόκηποι, Fmh.gr, Garmin Greece, HappyOnline, Herbalife Nutrition, Holmes Place, Icon Fitness Gym, LG Hellas, Luxurios, Markoglou Stavros Fitness & Wellness Trainer, Matrix Fitness, Moov Exclusive Fitness Studio, NetPlanet – iFuture, Nextgen Training and Wellness Club, Ostracon, Real Motion, Royal Fit, Royal Food, Storm Fitness Greece, The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, Thinkcrm, Training Room, Wellco Health and Fitness Management, Win Medica Φαρμακευτική, Βασίλης Χατζής, Ένωση Φιλάθλων Εθνικής Τράπεζας (ΕΦΕΤ), Kατερίνα Βενέρη Σιούλη και όμιλος North Trainers.

«Προτεραιότητα η υγεία και η φυσική κατάσταση»
Η βραδιά των βραβείων ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννας Μαρίας Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, Boussias Events, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η βιομηχανία της άσκησης έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο δίνουν προτεραιότητα στην υγεία και τη φυσική κατάσταση περισσότερο από ποτέ. Η παγκόσμια αγορά του fitness θα φτάσει τα 16,47 δισ. δολάρια το 2027. Υπάρχουν περισσότερα από 200.000 κλαμπ υγείας και γυμναστικής σε όλον τον κόσμο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατέχουν τον υψηλότερο αριθμό μελών γυμναστηρίου σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δούμε τι ποσοστό αντιπροσωπεύουν τα μέλη των γυμναστηρίων ανά γενιά. Η Gen Z κατέχει το 35 %, οι Millennials το 45 %, η Gen X κατέχει το 14 % και οι Baby Boomers το 6 %. Σύμφωνα με την Έκθεση Παγκόσμιας Αγοράς 2023 της Business Research Company’s Online or Virtual Fitness, το μέγεθος της παγκόσμιας διαδικτυακής ή εικονικής αγοράς γυμναστικής θα αυξηθεί, από 15,6 δισ. δολάρια το 2022, σε 21,8 δισ. δολάρια το 2023 με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) άνω του 39 % και αναμένεται να αγγίξει τα 76,5 δισ. δολάρια το 2027 με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης άνω του 36 %».

«Κίνητρο να βάλουμε την άσκηση και την υγεία στην κάθε ημέρα μας»
Στη συνέχεια, η Ευστρατία Τσίτσκαρη, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Fitness Awards 2023, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Αθλητικό Μάρκετινγκ, ΤΕΦΑΑ, ΔΠΘ, στο μήνυμά της, ανέφερε τα εξής: «Σκέφτομαι συχνά ότι κάθε ημέρα μου, κάθε ημέρα μας, είναι ενέργειες marketing. Ερευνώ κάθε πρωί τον καιρό, τη διάθεση μου, τις εναλλακτικές μου, τις δράσεις και συναντήσεις μου. Παίρνω μελετημένες ή αυθόρμητες αποφάσεις, βάσει της εμπειρίας και των αναγκών. Προετοιμάζομαι, διαμορφώνω το πρόγραμμα μου, επιδιώκοντας την επίτευξη του εκάστοτε στόχου. Κάθε ημέρα μου, κάθε ημέρα μας, οφείλει να περιλαμβάνει το fitness.

Να περπατήσω για τη δουλειά. Να ανέβω τις σκάλες. Να πάρω αθλητική περιβολή. Να πάω αναρρίχηση. Να κάνω βάρη. Να τρέξω, να αγοράσω εξοπλισμό για την άσκηση μου. Να φάω υγιεινά. Είμαι ευτυχής που προεδρεύω ενός θεσμού που επιδιώκει να βραβεύσει την κάθε ημέρα μου -εύχομαι την κάθε ημέρα μας. Και χάρη στη βράβευση αυτή να δώσει ώθηση σε επαγγελματίες του fitness να βελτιώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, δίνοντας κίνητρο και σε άλλους να βάλουν την άσκηση και την υγεία στην κάθε ημέρα τους. Είμαι ευτυχής που προεδρεύω ενός θεσμού που δίνει πάτημα σε φοιτητές και αποφοίτους μου να προβάλουν τις δράσεις τους, τις επιχειρήσεις τους και τις ιδέες τους, κερδίζοντας βραβεία και δίνοντας κίνητρο και σε άλλους επαγγελματίες να βελτιωθούν προς
όφελος των ίδιων και των ασκουμένων τους.

Και είμαι ευτυχής γιατί σήμερα, εδώ, θα έχω τη χαρά να παρακολουθήσω τη βράβευση επιτυχημένων ιδεών και επαγγελματιών, καθώς και να βραβεύσω και εγώ ανθρώπους που, πολλά χρόνια τώρα, μου δίνουν κίνητρο ακαδημαϊκής εξέλιξης, ενώ, παράλληλα, με τιμούν με τη φιλία τους».

«Μοχλός για τη βελτίωση της ζωής περισσότερων ανθρώπων» Στον χαιρετισμό του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, Υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Β΄ Αθηνών, σημείωσε τα εξής: «Στηρίζω θερμά τα Fitness Awards, πιστεύω πολύ σε μια προσπάθεια να μπορέσουμε να κινητοποιήσουμε περισσότερους συμπολίτες μας να εντάξουν τη γυμναστική στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Αυτό θα βελτιώσει πολύ την ποιότητα ζωής στην πατρίδα μας και θα σώσει πολλές ανθρώπινες ζωές. Πιστεύω, λοιπόν, ότι τέτοιου τύπου βραβεία μπορούν να αποτελέσουν τον μοχλό για να βελτιώσουν τη ζωή πολλών περισσότερων ανθρώπων».

Για τις προσπάθειές τους, οι οποίες θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τη βελτίωση του επιπέδου της ζωής και υγείας του μιλούν οι μεγάλοι νικητές των Fitness Awards 2023. Άλλωστε, αυτές οι προσπάθειες τους έφεραν στην κορυφή της διοργάνωσης.

Brand of The Year
Matrix Fitness
«Πάντα θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Γεώργιος Παπαγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Matrix Fitness

«Η ιστορία της Matrix ξεκίνησε το 1975 στο Taichung της Ταϊβάν, όπου ο Peter Lo ίδρυσε την Johnson Metals. Μετά από δύο δεκαετίες ισχυρών επενδύσεων και ανάπτυξης, το 2001, καθιερώσαμε τη Matrix Fitness ως την κορυφαία εμπορική μάρκα προϊόντων της Johnson Health Tech. Έκτοτε, η Matrix αξιοποίησε τη συνεχή ανάπτυξη προϊόντων και την επιθετική απόκτηση πελατών για να εμφανιστεί ως πρωτοπόρος της βιομηχανίας, αυξάνοντας τις προσδοκίες για τον σχεδιασμό εξοπλισμού γυμναστικής και την τεχνολογία άσκησης. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας έχει επεκταθεί σε πάνω από 500, συμπεριλαμβανομένων εξοπλισμού αντοχής, καρδιοαναπνευστικής άσκησης, ομαδικής άσκησης, εργαλείων αθλητικής απόδοσης, τεχνολογίας φυσικής κατάστασης, ολοκληρωμένων προπονήσεων HIIT κ.ά. Εξυπηρετούμε τις ανάγκες φυσικής κατάστασης και ευεξίας σε όλον τον κόσμο σε γυμναστήρια, στούντιο μπουτίκ, αθλητικά τμήματα πανεπιστημίων, ξενοδοχεία, εγκαταστάσεις ενεργού γήρανσης και αποκατάστασης. Η αποστολή μας είναι να ευχαριστήσουμε και να ενθουσιάσουμε τους πελάτες μας μέσω ολοκληρωμένων λύσεων και συνεργασίας που παρέχεται από έναν παγκόσμιο οργανισμό. Η Matrix Fitness είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κατασκευαστής του κλάδου και η αγαπημένη επιλογή των καλύτερων γυμναστηρίων του κόσμου. Μια πραγματικά διεθνής εταιρεία, με θυγατρικές σε όλον τον κόσμο, που παράγει τον πιο τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό στην αγορά και καινοτόμα σχέδια, με έμφαση στην παροχή υψηλής ποιότητας, ανθεκτικής και φιλικής προς τον χρήστη εμπειρίας προπόνησης. Είμαστε περήφανοι που, για δεύτερη φορά, κερδίζουμε τον τίτλο “Brand οf the Year”. Θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα είμαστε ο συνεργάτης που θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες του, από την ημέρα των εγκαινίων τους και κάθε ημέρα. Μαζί, μπορούμε να τελειοποιήσουμε, να επαναπροσδιορίσουμε και να επανασχεδιάσουμε ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια στην επιχείρησή τους».

Company of the Year
Alterlife
«Ασίγαστο πάθος για διαρκή εξέλιξη»

Δημήτρης Κουκουφλής, Πρόεδρος & Συνιδρυτής, Alterlife

«Αγαπητές και αγαπητοί φίλοι, εσείς που υπηρετείτε τον άνθρωπο μέσα από την προσφορά σας στον χώρο της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ, δίπλα σας, να γιορτάζουμε άλλη μια σημαντική βράβευση του ομίλου Alterlife, ως εταιρεία της χρονιάς, στον χώρο του fitness. Σε αυτόν τον χώρο, η Alterlife έχει επιδείξει, για πάνω από δύο δεκαετίες, ασίγαστο πάθος για διαρκή εξέλιξη, έκανε και συνεχίζει να κάνει, τεράστιες επενδύσεις σε υποδομές και τεχνολογία, αλλά, το κυριότερο, αποτέλεσε και αποτελεί μια φιλόξενη στέγη για χιλιάδες ασκούμενους και επαγγελματίες της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού. Η δέσμευσή μας -να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια βέλτιστη εμπειρία εκγύμνασης σε ασκούμενους και ένα εξαιρετικό επαγγελματικό περιβάλλον στους γυμναστές- είναι αυτή που εγγυάται την επιτυχία των στόχων του ομίλου. Στόχοι που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και το επίπεδο της ζωής και υγείας του, που μόνο μια σοβαρή και σωστά καθοδηγούμενη ενασχόληση με το fitness μπορεί να προσφέρει».

Εξαιρετικά περήφανοι για τη διάκρισή τους δήλωσαν οι platinum νικητές, καθώς αυτή έρχεται να αποδείξει και να αναδείξει την αξία της δουλειάς τους.

Platinum – Πυλωνας: Events
Communication Lab
«Ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για αθλητικό τουρισμό στην Ελλάδα»

Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, CEO, Communication Lab & Ιδρύτρια και Πρόεδρος, Spetses Mini Marathon

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που, εδώ και 12 χρόνια, το Spetses Mini Marathon βρίσκεται στην κορυφή. Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας, το 2011, δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε αυτό που έχουμε πετύχει σήμερα. Έχοντας καταφέρει να εμπνεύσουμε εκατομμύρια ανθρώπους, κάθε χρόνο αριθμούμε όλο και περισσότερους, ερασιτέχνες και μη, αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι δίνουν το “παρών” στις Σπέτσες, για να λάβουν μέρος σε ένα από τα αγωνίσματα της διοργάνωσης, ενώ, παράλληλα, έχουμε καταφέρει να αναδείξουμε και τουριστικά το νησί, με τον καλύτερο τρόπο. Η μεγάλη μας επιτυχία, λοιπόν, πέρα από το ότι πετύχαμε να μυήσουμε τόσους ανθρώπους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν, επί ίσοις όροις, δίπλα σε κορυφαίους αθλητές, είναι ότι ήμασταν οι πρώτοι που κάναμε λόγο για αθλητικό τουρισμό στην Ελλάδα. Έτσι σήμερα, 12 χρόνια μετά και με την αμέριστη υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η διοργάνωση, οι Σπέτσες αποτελούν πρωταγωνιστή στον αθλητικό τουρισμό και η επιτυχία του Spetses Mini Marathon αποτυπώνεται, μεταξύ άλλων, στους αριθμούς συμμετεχόντων, στη δημοσιότητα και προβολή της διοργάνωσης με έμφαση στο impact που έχει στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα και στο public fitness και, τέλος, στην τεράστια απήχηση των social media, με παράλληλη προβολή των οφελών του fitness για τη δημόσια υγεία.

Με λίγα λόγια, για όλους εμάς που είμαστε κομμάτι της διοργάνωσης, το Spetses Mini Marathon είναι το δικό μας
success story».

Platinum – Πυλωνας: Influencers
Alterlife
«Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές και τις αξίες μας»

Δημήτρης Πρασσάς, Marketing Manager, Alterlife

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο κορυφαίος γυμναστής και χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης, αποτελεί, για πέμπτη χρονιά, τον ambassador της Alterlife. Με μια πολυκαναλική επικοινωνία και marketing, ο Λευτέρης πρεσβεύει, με τον καλύτερο τρόπο, τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας μας».

Platinum – Πυλωνας: Καινοτόμα Σημεία
Alterlife
«Στόχος μας είναι όλοι οι εργαζόμενοι να βρουν τη νέα τους ζωή»

Πέτρος Βαρελάς, CRM & Business Sales Manager, Alterlife

«Ξεκινήσαμε το άνοιγμα και την εξωστρέφεια της Alterlife στις αρχές Οκτωβρίου του 2022, με μοναδικό σκοπό την καλύτερη ευζωία του κοινού. Εκείνη τη χρονική στιγμή, είχαμε επτά συνεργαζόμενες εταιρείες και το τέλος Μαΐου μας βρήκε με 158 δυνατές συνεργασίες με εταιρείες και ομίλους εταιρειών, κάποιες εκ των οποίων φτάνουν να απασχολούν πάνω από 10.000 υπαλλήλους. Τουλάχιστον 1.000 εταιρείες πανελλαδικά εξετάζουν, αυτήν τη στιγμή, το ενδεχόμενο συνεργασίας, με μοναδικό σκοπό να αυξήσουν την υγεία και την ευεξία των εργαζομένων τους. Συνεχίζουμε δυνατά να κοιτάμε το corporate περιβάλλον της χώρας μας και στόχος
μας είναι όλοι οι εργαζόμενοι να βρουν τη νέα τους ζωή στην Alterlife».

Platinum – Πυλωνας: Καινοτόμα ΠΡΟΪοντα
Matrix Fitness
«Το βραβείο έρχεται να αποδείξει για ποιον λόγο η MyZone βρίσκεται στη κορυφή της κατηγορίας της»

Μαρία Αναστασοπούλου, Home Sales Manager, Matrix Fitness

«Ευχαριστούμε την εταιρεία Boussias Events για την ευκαιρία που μας έδωσε να παρουσιάσουμε τη MyZone, καθώς επίσης και την κριτική επιτροπή που με τις ψήφους της μας χάρισε platinum award, αποδεικνύοντας, για ακόμα μια φορά, ότι το MyZone Switch ανήκει ήδη στα must have fitness gadgets της αγοράς. Με πρωτοποριακή λειτουργία επιλογής τοποθέτησης 3 in 1 (καρπό, βραχίονα, στήθος), απομακρυσμένη λειτουργία και συνδεσιμότητα, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως έξι μήνες και αδιάβροχη λειτουργία, το MyZone Switch, χωρίς αμφισβήτηση, τα παρέχει όλα. Στόχος του είναι να συνδέσει τον άνθρωπο τόσο με το σώμα του, όσο και τις κοινότητες των φίλων του, να συνδέσει τον επαγγελματία υγείας, καθώς και τον επιχειρηματία γυμναστηριούχο με τον χρήστη – πελάτη του. Η MyZone, από το 2011 μέχρι και σήμερα, εξυπηρετεί 9.000 επιχειρήσεις σε τουλάχιστον 86 χώρες ανά τον κόσμο με σκοπό τη σωματική υγεία μέσα από την καταγραφή, τον έλεγχο και την ανάλυση της σωματικής δραστηριότητας. Για την Ελλάδα, ως επίσημος αντιπρόσωπος, η Johnson Health Tech Hellas ανέλαβε να παρουσιάσει και να προωθήσει τις δυνατότητες αυτές της MyZone στην ευρύτερη ελληνική αγορά με στόχο να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες και κατόχους σχετικών gadget. Σύμφωνα με τα παραπάνω, το platinum award έρχεται να προστεθεί για να αναδείξει και να αποδείξει για ποιο λόγο η MyZone βρίσκεται στη κορυφή της κατηγορίας της».

SILVER WINNER
«Καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα»
Win Medica

Μαρία Αντωνίου, Group Product Manager, Win Medica

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την τιμητική αυτή διάκριση, η οποία αποτελεί αναγνώριση των αδιάκοπων προσπαθειών μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Το Cetilar αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για όλους όσοi αθλούνται, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τραυματισμούς και μυοσκελετικούς πόνους, συνεχίζοντας απερίσπαστοι τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Έχει πρωτοποριακή σύνθεση από κετυλιωμένα λιπαρά οξέα φυτικής προέλευσης σε υψηλή συγκέντρωση (7,5%), τα οποία είναι συστατικά του οργανισμού μας με λιπαντική, αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση. Η έντονη σωματική δραστηριότητα ή ένας τραυματισμός διαταράσσουν τη συγκέντρωσή τους, την οποία έρχεται να αποκαταστήσει το Cetilar. To αποτέλεσμα είναι η γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή, η επαναφορά της ελαστικότητας των ιστών και η βελτίωση της κινητικότητας».

Το μη διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώθηκε με την απονομή των τιμητικών βραβείων για τα Fitness Awards 2023, όπου o Γεώργιος Τζέτζης, Κοσμήτορας ΣΕΦΑΑ, ΑΠΦ, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στην έρευνα και τις δράσεις στον χώρο του fitness και του sports tourism. Επίσης, ο Κώστας Αλεξανδρής, PhD Καθηγητής ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στον χώρο του sports marketing του fitness.

Τιμητικό βραβείο
«Η βράβευση καλλιεργεί την αριστεία και προσφέρει κίνητρο στις προσπάθειες»

Γιώργος Τζέτζης, Κοσμήτορας ΣΕΦΑΑ, ΑΠΦ

«Η βιομηχανία του fitness είναι ραγδαία αναπτυσσόμενη στην Ελλάδα και διεθνώς, διότι, στην εποχή μας, η άσκηση είναι το φάρμακο και η πρόληψη για υγιή ζωή στο μέλλον. Η εταιρεία Boussias Events, καινοτομώντας, εμπνεύστηκε και διοργανώνει με επιτυχία, για ακόμη μια χρονιά, τα Fitness Awards. Η αξιολόγηση βοηθά στην παροχή χρήσιμης ανατροφοδότησης για τους συμμετέχοντες, με στόχο τη διαρκή βελτίωσή τους. Η βράβευση καλλιεργεί την αριστεία και προσφέρει κίνητρο στις προσπάθειες των συντελεστών για τη βελτίωση του έργου τους. Θέλω να συγχαρώ τους συμμετέχοντες και τους βραβευθέντες για την επιτυχία τους και εύχομαι τη συνέχεια της διοργάνωσης για την οικονομική ευμάρεια της βιομηχανίας του fitness».

Τιμητικό βραβείο
«Η ποιότητα του fitness αντανακλά στο επίπεδο ποιότητας ζωής των πολιτών»

Κώστας Αλεξανδρής, Πρόεδρος, ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ

«Mε μεγάλη χαρά χαιρετίζω τα Fitness Awards 2023 και, παράλληλα, ευχαριστώ την πρόεδρο και την οργανωτική επιτροπή για την τιμή που μου κάνατε να με βραβεύσετε. Η ποιότητα της αγοράς του fitness σε κάθε χώρα αντανακλά στο επίπεδο ποιότητας ζωής των πολιτών της. H παγκόσμια αγορά του fitness εκτιμάται σήμερα στα 81,5 δισ. δολάρια με τάσεις αύξησης πάνω από 100 δισ. δολάρια το 2024, με την περαιτέρω ανάπτυξη του online fitness. Είναι σημαντικό να παρακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις μέσα σε μια διαρκή προσπάθεια επαγγελματοποίησης και εξειδίκευσης της αγοράς του fitness και των γυμναστηρίων στην Ελλάδα. Εκτιμάται ότι, σήμερα, γύρω στα 400.000 άτομα είναι μέλη γυμναστηρίων. Το ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ στο οποίο προεδρεύω έχει συνεισφέρει αποφασιστικά στην ανάπτυξη και αναβάθμιση της αγοράς τoυ fitness στην Ελλάδα, καθώς εκπαιδεύει κάθε χρόνο πάνω από 50 φοιτητές μέσα από την αντίστοιχη ειδικότητα και εκπονεί ερευνητικές μελέτες – οδηγούς για την αγορά. Με την ευχή να συνεχιστεί η ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση της αγοράς του fitness στην Ελλάδα, για μια ακόμη φορά, σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ».

Χρυσός χορηγός της τελετής απονομής των Fitness Awards 2023 ήταν η Matrix Fitness, η οποία αποτελεί το εμπορικό brand της Johnson Health Tech, του μεγαλύτερου κατασκευαστή οργάνων γυμναστικής παγκοσμίως.

Πάρης Πετρίδης, Commercial Sales Manager, Matrix Fitness

Χρυσός Χορηγός
Matrix Fitness
«Συνεισφέρουμε σε έναν θεσμό που δίνει στον κλάδο την προβολή που του αξίζει»
«Η Matrix Fitness, για μια ακόμα χρονιά, είναι o χρυσός χορηγός των Fitness Awards. Συμβάλλουμε με τη χορηγία αυτή σε έναν θεσμό που έχει αρχίσει να δίνει στον κλάδο του fitness την προβολή που του αξίζει, επιβραβεύοντας, ταυτόχρονα, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του κλάδου που συμβάλλουν στη συνεχή του εξέλιξη και βελτίωση. Άλλωστε, η συνεχής εξέλιξη και η καινοτομία αποτελούν δύο από τους βασικούς πυλώνες της Matrix Fitness στον στόχο της να αποτελεί τον “total solutions partner” για τις επιχειρήσεις του κλάδου. Ως xρυσός xορηγός, συγχαίρουμε τους νικητές κάθε κατηγορίας και επικροτούμε την προσπάθεια κάθε διαγωνιζόμενου επαγγελματία και επιχείρησης».

Χορηγός της τελετής απονομής των Fitness Awards 2023 ήταν η Herbalife, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της διατροφής.

Ναταλία Μελισσινού, Country Director, Greece, Cyprus and Lebanon, Herbalife

Χορηγος
Herbalife
«Τα βραβεία αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση της αφοσίωσής μας»
«Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε απόψε εδώ και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που αναγνωρίσατε τις προσπάθειές μας, τιμώντας με δύο βραβεία την αθλητική σειρά Herbalife24. Η αναγνώριση αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευση της Herbalife να παρέχει εξαιρετικά προϊόντα διατροφής, στηρίζοντας όλα τα άτομα που αθλούνται σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε και η συνεργασία μας με την Ελληνική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή ως επίσημος υποστηρικτής διατροφής της ελληνικής ολυμπιακής και παραολυμπιακής ομάδας. H Herbalife, μια παγκόσμια εταιρεία με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της διατροφής, έχει ως στόχο να φέρει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται για τη διατροφή και τη φυσική τους κατάσταση για μια καλύτερη ζωή στην καθημερινότητά τους. Τα βραβεία αυτά αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση της αφοσίωσής μας. Το ταξίδι μας προς την αριστεία, άλλωστε, έχει τροφοδοτηθεί από ένα ειλικρινές πάθος για τη βελτίωση της ζωής του κάθε ανθρώπου, αλλά και από μια ακλόνητη και διαρκή δέσμευση στην επιστημονική καινοτομία. Τα βραβεία αυτά είναι, επίσης, η αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας της Herbalife, των ανεξάρτητων συνεργατών και των καταναλωτών μας σε όλον τον κόσμο. Η ακλόνητη πίστη τους στα προϊόντα μάς τροφοδοτεί καθημερινά στο να προσπαθούμε, ώστε, με επιτυχία, να έχουμε ουσιαστικό αντίκτυπο σε αμέτρητες ζωές καθημερινά. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην έρευνα, την ανάπτυξη προϊόντων και την εκπαίδευση για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες και καινοτόμες προτάσεις».

Teresa De Luca, Pharma Marketing Manager, Bausch & Lomb

Υποστηρικτης
Counterpain
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη φετινή μας διάκριση»
«Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Boussias Events για την πετυχημένη διοργάνωση των Fitness Awards 2023. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη φετινή μας διάκριση με τα βραβεία Gold και Bronze στην κατηγορία των αντιφλεγμονωδών και αναλγητικών κρεμών, μέσω των brands Counterpain και Countercool της εταιρείας Bausch+Lomb. Η Counterpain είναι η πολύ γνωστή θερμαντική κρέμα για την ανακούφιση του μυϊκού πόνου, με 40 χρόνια ιστορίας και αδιάλειπτης παρουσίας στη χώρα μας. Είναι ο ειδικός στον μυϊκό πόνο και ήταν και παραμένει ο σύμμαχος των αθλητών και αθλούμενων, έχοντας αποδείξει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά της. Φέτος, η οικογένεια Counter μεγάλωσε με δύο νέα προϊόντα: το Countercool gel και spray. Tο Countercool gel, με θερμική αίσθηση, ανακουφίζει γρήγορα από τους πόνους και περιορίζει την εξάπλωση του οιδήματος. Το Countercool spray προσφέρει αίσθηση πάγου για την άμεση ανακούφιση ελαφρών τραυμάτων και είναι κατάλληλο για πρώτες βοήθειες. Και τα δύο προϊόντα απευθύνονται σε αθλητές και αθλούμενους».

Πίνακας Νικητών

Keywords
matrix, fitness, fitness, matrix, holmes place, lg hellas, αδωνις γεωργιαδης, το νησι, σας ευχαριστώ, ιουνίου, συγκεκριμένο, switch, mini, performance, gym, alpha, pilates, systems, hellas, garmin, herbalife, nutrition, holmes, icon, exclusive, studio, club, real, royal, food, storm, diet, cambridge, weight, room, health, win, τραπεζες, εφετ, project, baby, business, online, τεφαα, δπθ, αθηνα, Johnson, tech, εταιρεία, προσφορες, ceo, ελλαδα, impact, public, media, ambassador, νέα, crm, μαΐου, home, award, gadgets, gadget, winner, group, δραση, sports, phd, ΑΠΘ, υγιή, cyprus, lebanon, counter, ρια αντωνιου, ομαδα διας, πανελληνιες 2011, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αξια, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, τελος του κοσμου, αξιολογηση, lg hellas, herbalife, δυνατα, χωρες, αθλητικα, γερμανια, διατροφη, δουλεια, δπθ, εμπορικη, ηνωμενο βασιλειο, νησι, ξενοδοχεια, οξεα, πλαισιο, προγραμμα, σπετσες, τεφαα, υγεια, φιλια, φλεγμονη, φυσικη, ωθηση, alpha, ceo, cyprus, gym, icon, public, real, αγια παρασκευη, αγορα, αδωνις, ακλονητη, αξιζει, αμπελοκηποι, απηχηση, βαθμολογια, βραδια, βρισκεται, δωσει, ευκαιρια, εκθεση, εκπαιδευση, εξελιξη, εξι, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επενδυσεις, εποχη, επτα, επιτυχια, ερευνα, ερχεται, εταιρεία, ευεξια, τεχνολογια, ζωη, ζωης, υγιή, ιδεες, ηνωμενες πολιτειες, υπηρεσιες, λειτουργια, λογια, λογο, μαΐου, μηνες, παντα, ομιλος, οικογενεια, ολυμπιακη, ουσιαστικο, παθος, πεμπτη, περιβαλλον, πετριδης, πιστη, ποιοτητα, πρωι, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, σειρα, συγκεντρωση, σωμα, σχεδια, τιμη, τριτη, υψηλη, φυσικα, φορα, χατζης, χαρα, group, award, ambassador, ανηκει, ασφαλεια, baby, health, business, cambridge, counter, club, crm, diet, εμφαση, ενωση, royal, exclusive, food, φιλοι, gadgets, gadget, garmin, holmes place, holmes, home, hellas, χωρα, ιδιαιτερα, impact, project, ιουνίου, switch, κομματι, κωστας, lebanon, media, μια φορα, mini, room, nutrition, sports, phd, studio, studios, systems, ταξιδι, tech, online, θελω να, υγειας, weight, win, winner, ξεκινησε, storm, performance
Τυχαία Θέματα