«Παίξε Καθαρά»: Νέο πρόγραμμα από τη Henkel Hellas και το Dixan

Η Henkel Consumer Brands και το Dixan με αφορμή την 6η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, παρουσίασε το πρόγραμμα «Παίξε Καθαρά» με στόχο την ανάδειξη, αλλά και την παρέμβαση, μέσω εκπαίδευσης, στο πρόβλημα του εκφοβισμού στην παιδική ηλικία.

Το Dixan αναλαμβάνει δράση και απευθύνεται σε γονείς, παιδιά

αλλά και προπονητές για να έρθουν στην επιφάνεια τα «σημάδια» του αθλητικού εκφοβισμού και να εφαρμοστεί έμπρακτη πρόληψη. Αξιοποιώντας τον αθλητισμό, η Henkel και το Dixan προσκαλούν τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και τις αθλητικές οργανώσεις, να συμμετέχουν με σκοπό το «καθαρό» παιχνίδι.

Σε συνεργασία με την αθλητική ακαδημία «Νικητές» και την επιμέλεια της συμβουλευτικής εταιρείας Ομάδα Σύμπραξις, μία ομάδα προπονητών με τη στήριξη του Dixan θα επισκεφτεί τις ακαδημίες και τις αθλητικές οργανώσεις της Αθήνας. Σκοπός να παρέχουν σεμινάρια και διαλέξεις σε μικρούς αθλητές, γονείς και προπονητές ώστε να αναδειχθεί η αξία των αρχών του δίκαιου παιχνιδιού και η σημασία της συμμετοχής στους αγώνες, και όχι της νίκης.

«Νούμερο ένα προτεραιότητά μας στη Henkel, είναι να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο και ουσιαστικό μέλλον για τις επόμενες γενιές. Με το Dixan, έχουμε καταφέρει, τα τελευταία χρόνια, μέσα από CSR προγράμματα, να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και βελτίωση της κοινωνίας μας», δήλωσε η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing & Trade Director για την Ελλάδα και Κύπρο, Henkel Consumer Brands.

Keywords
Τυχαία Θέματα