Ο όμιλος ΟΤΕ στηρίζει τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές

Ο όμιλος ΟΤΕ ανταποκρίθηκε στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, αποστέλλοντας συνεργεία και τεχνικούς του να εργαστούν για την αποκατάσταση των ζημιών στα δίκτυα σταθερής και κινητής.

Παράλληλα, ο όμιλος ΟΤΕ βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων με δωρεάν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και υλική στήριξη. Για τις ανάγκες επικοινωνίας των συνδρομητών της στις πληγείσες περιοχές, η Cosmote

προσέφερε δωρεάν 1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής και 15GB σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής.

Παράλληλα, προσέφερε δωρεάν συσκευές κινητής τηλεφωνίας, powerbanks και καλώδια φόρτισης μέσω των καταστημάτων Cosmote και Γερμανός Καρδίτσας, ενώ στον Βόλο, διέθεσε δύο βυτία με νερό γενικής χρήσης -52 τόνοι νερού-, ενώ άμεσα θα διατεθούν και περίπου 25 τόνοι εμφιαλωμένο νερό. Τέλος, ξεκινά τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες, σε συνεργασία με τη Humanity Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα